Tricouri cu attitudine

Nu e Gluma, se poarta atitudinea!

Si nu conteaza ca ai tzoale de firma pe tine, cele mai scumpe accesorii si te-nvarti prin cele mai fitoase locuri, daca nu ai atitudine, degeaba…
Gandeste pozitiv, fii optimist, relaxat si binedispune-i si pe ceilalti! Ia-ti cel mai cool accesoriu – atitudinea – si impreuna cu un tricou vesel, cu mesaj pozitiv sau amuzant, schimba starea de spirit, nu doar pe-a ta ci si pe a celor din jurul tau.

evolution

O vestimentatie colorata, vesela, in care te simti in largul tau, te poate influenta in mod pozitiv si te ajuta sa ai o atitudine mult mai pozitiva, cea a unui om relaxat.

Tricourile personalizate, funny si cu foarte multa atitudine sunt piese de rezistenta in garderoba si pot fi asortate foarte usor intr-o tinuta casual, de strada. Niste jeansi, o pereche de tenisi si s-a rezolvat!

Esti impulsiva, ambitioasa si-ti place sa domini, atunci rosul e culoarea ta si acest tricou e pentru tine, cu un mesaj cat se poate de clar si hotarat :D.

So… you have the pussy, you make the rules! That’s for sure!!!

pussy

Indivizii prietenosi, plini de viata si totodata perfectionist, vor opta pentru verde, iar cei timizi si sensibili, vor alege o culoarea vesela, cum e galbenul.

Pentru persoanele curajoase, luptatoare – culoarea albastra…

citeste

 

Nu suntem intotdeauna in cea mai buna forma, avem zile mai bune, zile mai rele… Atunci, un tricou care sa exprime starile noastre de spirit diferite de la o zi la alta, e cel mai potrivit!

zile

Daca Facebook-ul e viata ta si cea mai mare parte a timpului tau liber o petreci socializand, n-ar fi mai bine sa iti faci si un tricou personalizat cu viata ta? 🙂

fb

 

Mai multe modele de tricouri funny si cu attitudine, gasiti in magazinul online Egluma. Funny, Geek, Cartoon, Media, Gifts, acestea sunt categoriile din care puteti alege.

www.egluma.ro personalizeaza tricouri pentru toate gusturile!

Egluma


5 thoughts on “Tricouri cu attitudine

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.