Un proiect care are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!

Prin acest articol doresc sa fac publica o campanie frumoasa si va rog si pe voi sa anuntati mai departe, astfel incat sa stie cat mai multa lume si sa strangem cat mai multe cadouri pentru copii.  Este vorba de un proiect care a adus si doreste in continuare sa aduca zambetul pe buze, de Craciun, copiilor orfani sau proveniti din familii sarace sau dezorganizate. Un proiect care are nevoie de ajutorul vostru, al nostru, al tuturor!

 

Cum puteti ajuta?

Aveti nevoie de:

 • cutie goala de pantofi (corpul si capacul)
 • hartie de impachetat cadouri. Gasesti o multime de modele de Craciun/Sarbatori de Iarna.
 • foarfeca/cutter
 • timp si bani pentru shopping sau sortarea lucrurilor din casa pe care vrei sa le daruiesti
 • rabdare …

Ce faceti apoi:

Dupa ce cutia si capacul sunt frumos ambalate, incepeti sa puneti in cutie tot ce ati cumparat sau aveti prin casa si puteti darui copiilor necajiti:

 • dulciuri (ex.ciocolata, biscuiti, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex.banane, portocale, iaurt)
 • articole scolare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva
 • jucarii potrivite pentru varsta si sexul copilului
 •  produse de igiena personala: perie si pasta de dinti, sapun, sampon, gel de dus, absorbante (in fiecare an am observat ca fetele aveau mare nevoie de asa ceva)
 • o felicitare de Craciun pe care sa scrii citeva rinduri pentru copilul care va primi cutia de la tine (esti liber sa pui datele tale de contact si sa pastrati legatura si pe viitor)
 • articole de imbracaminte: un fular, caciula, ciorapi grosi, manusi sau orice altceva de acest fel, nou sau purtat dar care sa arate bine, sa nu fie rupt, patat sau deteriorat
 • poate o lumanare parfumata care sa le aminteasca si lor de mireasma Craciunului, insa fara chibrituri, nu cumva copiii sa faca vreo isprava… Lumanarea nu trebuie sa fie neaparat ceva “fancy”, ci una “folosibila” (multi dintre ei NU au nici macar curent electric).

Mai sus sunt cateva sugestii, dar sa nu le considerati lista finala. Puteti pune inauntru tot ce intra, ce vreti si ce credeti ca ii trebuie unui copil de varsta si sexul respectiv.

Va rugam nu puneti alimente perisabile (ex.portocale, iaurt) sau care s-ar putea deteriora/desface in timpul manipularii (ex.compot de casa in borcan de sticla). Copiii sunt, in general, intre 2-18 ani fete si baieti.

Nu lipiti capacele pe cutii, acest lucru il veti face atunci cand veniti cu ele la locul de colectare al cadourilor. Atunci veti lipi si etichetele speciale cu varsta si sexul copilului pentru care ati pregatit cutia/cutiile.
Completati numele si adresa de email pe tabelul care vi se va inmana la fiecare locatie, pentru ca mai apoi, in limita posibilitatilor, sa vi se dea de stire despre unde si la cine a ajuns cutia voastra.

Termen limita:
15 Decembrie 2012, ora 18:00

Unde se colecteaza cutiile?

Daca sunteti din Bucuresti si doriti sa va alaturati acestui proiect, sunteti asteptati la sediul Blogal Initiative: Calea Grivitei 33, et. 1, ap.4, interfon 004C, sector 1, Bucuresti.
Persoana de contact: Loredana Pricopie, tel. 0731.336.829, mail: contact@blogalinitiative.ro. Luni – vineri 9.00 – 17.00. Iar daca nu sunteti din Bucuresti, dati click aici pentru a afla mai multe detalii despre locatia din orasul vostru.

Prin acest proiect, Blogal Initiative este partenerul oficial Shoebox.ro

 

O campanie marca Blogal Initiative si Shoebox!

3 thoughts on “Un proiect care are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!

 1. Tot respectul pentru ca promovati asa ceva. Si, cu siguranta, daca dariuesti, vei primi inapoi de zece ori mai mult. Doamne ajuta sa se bucure copilasii si sa primeasca cat mai multe cadouri.

 2. Multumesc Diana pentru cuvintele frumoase! Si eu sper din tot sufletul sa se stranga cat mai multe cadouri si sa le facem copiilor o bucurie, macar acum de sarbatori…

 3. Pingback: O lume mai buna… | Chestiuni Serioase

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s