Curatenia de toamna la Gradina Botanica

În zilele de 10, 11, 17 și 18 noiembrie 2012 se va face „Curățenia de Toamnă” în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, impreuna cu Asociatia Team Work. 4 zile de ecologizare in care vor avea loc diverse activitati sub îndrumarea personalului Grădinii Botanice și a voluntarilor Team Work: tăierea și cărarea lăstărișului, greblarea frunzelor moarte, adunarea ambalajelor, curățarea unui sector pe zi etc.
Program zilnic de lucru: de la 09:00 la 14:00.
Participarea se face pe bază de înscrieri,  în perioada 27.10 – 15.11.2012 pe blogul Team Work. Cei ce doresc să participe în una sau mai multe zile o pot face completând  formularul de înscriere până pe 8, respectiv 15 noiembrie 2012. Un voluntar Team Work vă va contacta apoi pentru confirmare și detalii privind participarea.
Pentru a fi la curent cu ultimele informații despre eveniment, dați Like paginii de Facebook a Team Work sau alăturați-va grupului de Facebook ce reunește voluntarii Team Work si dați Join evenimentului de pe Facebook . Anuntati-va si prietenii! 🙂
Curățenia de Toamnă este sprijinită de partenerii media: StartUB.unibuc.roUrbanKid.roCalendarEvenimente.roDecosieco.roStudentul.infoCentruldePresa.roInParc.roOnlinegallery.ro.
Proiectul este derulat de Asociația Team Work inca din 2006 si face parte, alături de „Curăţenia de Primăvară”, „Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică”, „Grădina Copiilor” și „Grădina Bunicii” (premiul și trofeul „Spații Verzi MOL 2011”), dintr-un proiect mai amplu, „Grădina Botanică – Grădina oraşului meu”, derulat în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti. 
Prin „Grădina Botanică – Grădina oraşului meu” Asociația Team Work îşi propune să aducă grădina botanică mai aproape de comunitate prin implicarea în activităţi care să creeze sau să întărească legătura dintre acestea, dezvăluind beneficiile pe care un spaţiu verde, dublat de latura educativă, le poate aduce dezvoltării personale şi comunitare.

 

Persoană de contact:
Anca Anton, Coordonator proiect
0745.32.37.37

 

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s