Eco-Art Exhibition la Gradina Botanica

Saptamana trecuta, intr-o dupa-amiaza, ma plimbam prin Gradina Botanica pe la cascada, pe la chiparosii de balta si ajungand in capatul aleii am descoperit o expozitie eco la Centrul de educatie ecologica. Si-am intrat s-o vizitez.

Expozitia abordeaza intr-o maniera originala cateva teme ecologice. Patru artisti romani – Maia Oprea, Mirela Iordache, Marius Burhan si Mircea Nechita isi prezinta astfel, propriile lucrari de pictura si sculptura in oaza urbana a Gradinii Botanice Bucuresti.

Misiunea acestei expozitii este de a sensibiliza publicul prin intermediul continutului artistic, cu privire la sursele regenerabile de energie si in acelasi timp, de a-i reuni pe cei preocupati de posibilitatile de a regandi productia si consumul de energie, promovand respectul pentru natura, pentru un stil de viata sanatos, echilibrat, in armonie cu mediul inconjurator si cu noi insine.

Din pacate n-am apucat sa fac prea multe fotografii, pentru ca am venit nepregatita si m-au lasat bateriile atat la aparatul foto cat si la telefon. 😦

This slideshow requires JavaScript.

Melenia Art Gallery, Alpha Bank Romania si Gradina Botanica “Dimitrie Brândza” din Bucuresti, prezinta pana pe 19 octombrie 2012, expozitia intitulata “Eco-Art Exhibition”. Program de vizitare: 9.00-19.00.

Ca sa ajungeti la Centrul de educatie ecologica unde este expozitia, trebuie sa mergeti pe prima alee la stanga, cum ati intrat in Gradina Botanica si-apoi tot inainte, fara sa abateti din drum. Dupa cascada, unde sunt superbii chiparosi, la vreo 200 de metri, veti gasi locatia.

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s