Tombola de 1 milion

Neydamn lanseaza un concurs inedit in blogosfera: Tombola de 1 milion. Concursul se adreseaza tuturor bloggerilor din Romania, iar premiul este in bani: 100 RON.

Tombola se va organiza lunar, iar inscrierea se face prin redactarea unui articol care sa promoveze concursul si revista Blogger Magazin.

Extragerea castigatorului se va face prin random.org la finalul lunii organizarii concursului, iar cel care a castigat nu mai are dreptul sa participe la urmatoarele tombole. Cei care au participat pentru luna septembrie, spre exemplu, si nu au castigat, vor trebui sa se inscrie din nou pentru luna octombrie.

Vezi mai multe detalii despre concurs, aici: http://neydamn.eu/2012/09/concurs-tombola-de-1-milion/

Despre revista Blogger Magazin

 Revista Blogger Magazin este revista bloggerilor, o revista scrisa de bloggeri pentru bloggeri.

In spatele acestui proiect se afla Irimescu Damian, care se ocupa de revista dar si de coordonarea echipei Blogger Magazin. Scopul lui este sa stranga o mana de bloggeri pe anumite domenii si sa puna la cale planul de a scoate lunar cate o revista cu stiri, evenimente, cultura si arta, divertisment si multe altele.

Esti blogger? Vrei si tu sa contribui? Este sansa ta de a-ti promova atat blog-ul dar si omul din spatele blogului. Alege-ti unul din urmatoarele domenii:

  • Divertisment
  • Evenimente
  • Gadget
  • Interviu
  • Sanatate
  • Stiri
  • Tips&Tricks

Ce-ai putea scrie la fiecare categorie in parte:

Divertisment

Aici intra categoria de blog-uri despre filme, carti, muzica si jocuri. Vor fi articole despre filme noi ce merita vizionate, un review complet despre cum a fost si daca se merita a fi vizionat un film, totodata va fi o rubrica pentru muzica, destinata formatiilor. Aparitii noi, debuturi, lansari de albume, plus o rubrica despre jocuri, review-uri de jocuri, comparatii etc.

Evenimente

Aceasta categorie este dedicata evenimentelor din blogosfera (beermeet-uri, intalniri, campanii) dar si social media (lansari de produse, invitatii). In cadrul acesteia vor fi si concursurile disponibile in luna respectiva.

Gadget

Noutati in domeniul high-tech cum ar fi smartphone-uri, laptop-uri si tablete, testarea device-urilor folositoare si utile oricarui blogger.

Interviu

In fiecare luna un anume blogger va fi cunoscut in blogosfera. Poate fi un blogger cu state vechi in blogosfera, poate fi un blogger la inceput de drum.

Stiri

In aceasta categorie vom afla stirile din blogosfera. Ce se mai intampla nou, ce se mai aude si incotro se indreapta blogosfera!

Sanatate

O categorie pentru blogurile de sanatate, cu retete de slabit sau de urmat pentru o viata mai buna.

Tips&Tricks

Recomandari de plugin-uri, tweak-uri pentru tema ta de WordPress sau de Blogger. Te pricepi la asa ceva? De ce sa nu contribui?

Lista este deschisa oricaror sugestii.

Daca vrei să contribui trimite un email la adresa contact@bloggermagazin.ro cu subiectul “Vreau sa contribui” si mentioneaza despre ce ai vrea sa scrii.

Citeste mai multe pe http://bloggermagazin.ro/ .

Advertisements

2 Comments Add yours

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s