NorokOktoberfest – Festivalul Berii Bavareze la Bucuresti

Ia-ti prietenii si vino sa dai NorokOktoberfest la Festivalul Berii Bavareze din Bucuresti!

Festivalul se desfasoara pana pe 30 septembrie intr-un cort de 1000 mp, cu o capacitate de 1.500 de locuri si o parcare generoasa de circa 150 de locuri, pe Splaiul Unirii, colt cu Mihai Bravu.

O manifestare in stil nemtesc, unde veti putea savura o gama variata de bere germana din zona Bavariei, precum: Weismainer, Leikeim, Monchshof, Kapuziner, draft si sticla.

Daca nu ai halba ta, vino la NorokOktoberfest si achizitioneaza-ti una – „bierkrug”. In plus, gasesti pahare, desfacatoare, tricouri, sepci, palarii speciale, suveniruri pentru acasa aduse direct din Germania.

Pe langa berile nemtesti vei gasi si bere din Anglia: London Pride si Bombardier inclusiv si din Belgia. De asemenea,  mancare buna, special preparata sa mearga cu berea: carnati bratwurst, turingeri bavarezi, costita de porc la gratar, mici uriasi, covrigi pretzel, alune, cipsuri din cartofi naturali, preparate pe loc, dulciuri delicioase, turta dulce special facuta identic ca la „ Oktoberfest” din Munchen si kurtos kolacs.

Participantii vor putea lua parte la concursul de Miss „NorokOktoberfest” si alte concursuri atractive cu premii, constand in butoiase cu bere, purcelusi de lapte, sute de mici si se vor putea delecta cu spectacole pentru copii, vor putea admira si cumpara produse de artizanat.

Pe scena festivalului vor urca formatiile: „Timpuri Noi”„ Changing Skins”, Formatia de coveruri „Power Station”.

Aseara dupa ce am fost la  Researcher’s Night 2012, am trecut si pe la NorokOktoberfest, pe la orele 22.00 si desi ma asteptam sa fie zarva mare, veselie, lume multa si desigur, bere multa, era liniste si pace si doar cateva persoane la 3 mese, de le numaram pe degete. Venisem chitita sa mananc ceva bun si sa savurez o bere bavareza, dar cei care pregateau mancarea se pare ca plecasera din cauza numarului mic de vizitatori. Cred ca nici locatia nu este una tocmai bine aleasa, se ajunge destul de greu, daca nu ma insel, doar un autobuz trece pe acolo, 124.

Poate azi si maine o sa fie mai multa lume, avand in vedere ca e weeekend. Poate mai dau o fuga in seara asta sau maine seara…

 

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s