B-FIT in the STREET 2012 in imagini

B-FIT in the STREET este cel mai frumos festival de teatru de strada si preferatul meu cand vine vorba de festivaluri.  Si ca-n fiecare an si editia de anul acesta a fost una impresionanta, interactiva, plina de culoare si inovatie.

Va invit sa vizionati cateva fotografii pe care le-am surprins in cadrul festivalului insotite de mici descrieri ale trupelor teatru si ale spectacolelor acestora.

Racont’art (Franta) – Popol in Operation Escargot

Lui Popol, ultimul antrenor al speciei rare de Melc Urias din Dchneckerbiebershe, i-au mai ramas doi ani pentru a-i gasi o partenera animalului sau de companie. Sezonul de imperechere a inceput in urma cu 4 ani, echivalent cu distanta pe care o are de parcurs in Franta. Oare vor reusi? 🙂

 

Het Mobiele Naaiatelier (Olanda)

The Sound of  Sewing – Un spectacol fascinant in care teatru, arta cusutului si muzica se intrepatrund cu umor. Cele doua croitorese danseaza, canta, se cearta si flirteaza in timp ce cos ornamente delicate si unice pe hainele spectatorilor.

Les Geants du Sud (Franta)

Iggy, Charles, Eduard si Gogol

 

 

Planet Pas Net (Franta)

Mamas

Patru papusi africane, costumate in rochii colorate si pline de bijuterii ne invita la o calatorie dincolo de viata cotidiana. Ele ratacesc gratios prin oras, cantand melodii din Africa de ieri si de azi, imnuri despre frumusetea si diversitatea popoarelor.

 

Les Clandestines (Franta)

Via! Concert en mouvement

Noua femei incanta publicul cu cantece de dragoste, de lucru, populare sau de lupta, pastrand memoria marilor evenimente politice si sociale de la mijlocul secolului al XIX-lea din Italia.

 

 

 

Cirquet confetti (Spania)

Miss Umbrella

Sam Shine (Olanda)

Waternymphs and Waterdragons

Nimfele apelor mangaiate de soare si valuri raspandesc magia celor cinci oceane oriunde poposesc. Ele sunt acompaniate de doi mici dragoni marini care cerceteaza fiecare spatiu in cautarea apei. Energia lor e contagioasa!

 

 

Theater Tol (Belgia)

Bike Parade

Un basm care transmite publicului sa viseze si raspandeste iubire.

 

 

 

 

 

Parada Scolilor de Samba – Willmark Dance Academy

Voala (Spania)

Muare

Las Fuera dels Baus

The  Hidden City – The Giant and The Angel

Acesta a fost spectacolul de inchidere al festivalului si al Zilelor Bucurestiului.  A urmat apoi un superb spectacol de artificii.

Vezi mai multe fotografii in slideshow-ul  ce urmeaza:

This slideshow requires JavaScript.

Citeste si articol ca sa vezi ce spectacole au mai fost in primele doua zile ale festivalului:  In Bucuresti gasesti intotdeauna ceva de facut

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s