Un aparat foto care se asorteaza cu personalitatea mea

Personalitatea este cu siguranta ceea ce conteaza cel mai mult la un om, este elementul care atrage simpatia celor din jur sau, din contra, antipatia, dispretul.

E o vorba care spune ca “omul cat traieste, invata” si se mai spune ca cel mai important lucru pe care-l face omul pe durata vietii sale, este acela de a-si forma personalitatea.

Formarea si cresterea personalitatii este un continuu proces intr-un context de relatii, un continuu efort de adaptare si realizare, o evolutie. Formarea personalitatii incepe in familie, inca din frageda copilarie, dupa care, urmeaza o etapa caracterizata de gandire creativa, etapa in care individul interactioneaza cu lumea inconjuratoare, cu natura, cu realitatea si incearca sa se afirme social. Dar vine si momentul in care are loc identificarea individului cu anumite idealuri si momentul desavarsirii personalitatii. Personalitatea nu se castiga, nu se primeste, aceasta se formeaza.

Omul alege cum vrea sa fie, ce fel de persoana vrea sa fie si cum vrea sa fie vazut de ceilalti. Individului ii mai place sa-si defineasca, sa-si arate personalitatea, in functie de gusturi. Se comporta si vorbeste intr-un anumit mod, se imbraca intr-un fel anume, asculta un anumit gen de muzica, citeste anumite tipuri de carti, frecventeaza locuri anume etc. Felul in care se imbraca, hobby-urile, job-ul pe care-l are, prietenii care-l inconjoara, anturajul, toate acestea reflecta personalitatea lui. Pana si lucrurile pe care le cumpara denota personalitatea.

sursa foto

O persoana care e in stare sa depaseasca problemele vietii si sa nu se lase depasita de situatie, o persoana care are incredere in sine, care nu se lasa influentata de altii, care are mereu puterea sa zambeasca, sa invete din greseli, sa gaseasca mereu solutii, acea persoana are o personalitate puternica.

Ai observat ca in casele oamenilor bogati, cartile sunt des intalnite? (nu este asta insa o regula). Cititul este printre cele mai eficiente si simple metode de a te dezvolta, iar persoanele care citesc mult, sunt, de obicei, persoane inteligente si cu cel mai mare succes. Majoritatea acestor oameni de succes au inteles importanta cartilor si utilitatea lor.

Si apropo de felul in care se imbraca un individ si personalitatea lui… o persoana care se imbraca in haine colorate, care adopta un stil nonconformist, este o persoana vesela, exuberanta.

Asa cum am mai spus, si job-ul pe care-l are un individ reflecta personalitatea sa. Spre exemplu, un fotograf este un iubitor de frumos, de arta, este o persoana care iubeste oamenii, natura, viata.

Mie imi place foarte mult fotografia si cochetez cu ea de mult timp! Nu sunt fotograf profesionist, dar imi place sa fac poze. Pozez orice: animale, plante, flori, peisaje, oameni, cladiri, obiective turistice, tot ce-i frumos si tot ce-mi place si-mi incanta sufletul si privirea. Obisnuiesc sa petrec mult ore vanand fotografii si editand imagini.

Si pentru ca tot vorbeam de lucrurile pe care obisnuim sa le cumparam si activitati care ne plac si care reflecta personalitatea fiecaruia, uite un produs pe care mi-l doresc si care consider eu ca se asorteaza cu personalitatea mea: un aparat foto D-SLR Nikon D3100 rosu pentru mica mea pasiune. Pentru ca-mi doresc fotografii frumoase si de calitate…

Aparatul este incredibil de usor de utilizat! Indiferent daca vreau sa fac un portret de familie sau doresc imagini clare ale persoanelor in miscare, cu modul Ghid pot face  fotografii extraordinare in cel mai scurt timp.
Iar cu D-Movie pot sa inregistrez filme full HD si sa surprind actiunea la o calitate exceptionala, indiferent daca e zi sau noapte. Motorul avansat EXPEED 2 de procesare a imaginii de la Nikon maximizeaza performanta senzorului CMOS de 14,2 megapixeli pentru imagini incredibil de clare in culori intense, fidele realitatii, cu zgomot redus si gradatii line ale tonurilor.

Claritate, culori accentuate, filtre pentru poze artistice, poze pline de viata! Nikon mai umbla putin pe la saturatie, pe la culori, dar asta nu ma deranjeaza, nu ma pierd timp editand pozele… Exact ce am nevoie!

Arta cere sacrificii, iar pentru asta imi trebuie un aparat profesional!


Mai multe detalii si specificatii tehnice, vezi aici: http://www.evomag.ro/FOTO-Aparate-Foto-D-SLR/NIKON-Aparat-Foto-D-SLR-D3100-Rosu-cu-Obiectiv-18-55VR-Filmare-Full-HD-71669-VBA281K001.html

O campanie marca  evoMAG  si Blogal Initiative!

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Personalitatea are adevarata valoare: “Comoara aceasta o purtam in niste vase de lut” (2 Cor. 4:7). Nu vasul de lut are valoare, ci comoara din vas. Unii cauta sa impodobeasca vasul de lut, omul de afara, dar apostolul Petru a scris: “Podoaba voastra sa nu fie podoaba de afara, care sta in impletitura parului, in purtarea de scule de aur sau in imbracarea hainelor, ci sa fie omul ascuns al inimii, in curatia nepieritoare a unui duh bland si linistit, care este de mare ret inaintea lui Dumnezeu” (1 Petru 3:3,4). si aici se arata ca valoarea cea mare nu o are omul de afara, ci omul din launtru. O persoana poate avea o fata frumoasa, dar daca nu are caracter, nu are valoare. Frumusetea de afara nu este mai adanca decat pielea si e atat de trecatoare! Frumusetea launtrica este cea care fericeste viata si care are valoare si inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor. Ce valoare are o fata frumoasa la fata, daca e lipsita de caracter, e usuratica?

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s