Oktoberfest 2012 in Bucuresti

Festivalul Berii Germane, Oktoberfest 2012 organizat de Expopedia International va avea loc anul acesta in perioada 6-9 septembrie in Parcul Tineretului.

Zilnic vor avea loc competitii cu premii frumoase,  iar la finalul evenimentului va fi desemnata si Miss Oktoberfest 2012 care va avea sansa sa mearga la Munchen pentru editia de anul acesta a renumitului Oktoberfest.

Pe parcursul celor patru zile de festival, cei prezenti vor putea servi renumite beri germane: Weismainer, Franziskaner, Leikeim, Monchshof, Kapuziner, Kulmbacher, Eku, Patrizier Brau sau beri cehe: Budejovichy, Budvar, Kozel, Pardal, Zlaty Bazant si totodata, vor putea savura produse culinare traditionale germane: turinger, bratwust, ciolan cu varza, piept de rata, dar si mici, fripturi, frigarui. Plus brutarie nemteasca: covrigi retzel, baghete, chifle, paine traditionala nemteasca; cofetarie bavareza: prajituri, torturi, tarte bavareze, muffin-uri. In premiera se va comercializa turta dulce germana de la un producator care vinde la renumitul festival Oktoberfest Munchen.

Special pentru acest eveniment s-au importat 30.000 de litri de bere bavareza si ceha si anume Premium Pils blonda, bere nefiltrata blonda sau neagra, bere bruna, bere cu lamaie.

Doritorii isi pot achizitiona articole promotionale de la halbe, pahare, desfacatoare, fulare si tricouri traditionale bavareze pana la halbe speciale de ceramica si sticle speciale de bere.

In program vor mai fi concerte ale unor artisti ca Changing Skins sau Timpuri Noi, iar in fiecare zi pe scena festivalului vor fi prezenti membrii Fanfarei Bavareze Karpaten Show.

Deschiderea festivalului a avut loc azi, la ora 12.00 in prezenta unui reprezentant important al Camerei de Comert Romano-Germane care a dat cep la primul butoi de bere. 🙂

 

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s