Piese auto online

 Esti in cautare de piese pentru masina ta? Vrei produse de calitate si la preturi promotionale? Atunci intra pe site-ul Deauto.ro. Aici vei gasi piese auto originale si ale unor producatori consacrati.

 Compania care detine acest site, se ocupa cu distributia si comercializarea de piese si totodata de accesorii pentru autoturisme, autoutilitare si camioane, anvelope, uleiuri si aditivi, echipamente de comunicatii si echipamente auxiliare pentru autovehicule.

 Clientii au la dispozitie o gama de produse diversificate si servicii complete, de cea mai buna calitate.

De asemenea, este foarte usor de navigat pe site, acesta fiind structurat pe categorii de produse. Alegerea si comanda reperelor se face foarte usor, fara bataie de cap, prin cateva click-uri si printr-o cautare rapida dupa masina (marca, model, an de fabricatie).

Ce alte produse inafara de piese auto, anvelope si uleiuri auto, mai gasim pe deAuto.ro : statii radio, acumulatori auto, cosmetice auto, sisteme de iluminat/xenon, produse multimedia, protectie si siguranta.

In permanenta, pe site-ul deAuto.ro  sunt articole la promotie. Spre exemplu, am vazut la promotie Senzori de parcare cu afisaj in oglinda heiomata si camera de mers inapoi.

Sistemul de parcare cu afisaj in oglinda, PNI-ADL005 este cel mai perfomant de pe piata. Oglinda se monteaza pe oglinda originala a masinii si va avea instalat monitorul pentru camera de mers inapoi precum si pentru afisajul pentru senzorii de parcare. PNI-ADL005 anunta prin intermediul unui difuzor suplimentar, existenta unui obstacol, impreuna cu cei 4 senzori montati in bara.

Tot la promotie este si aceasta Statie radio completa Maxon CM10 cu antena Midland Picco 70 C. Kit complet pentru montat pe autoturism, antena Midland Picco 70C (70cm) cu baza magnetica inclusa. Mufa bricheta inclusa!

Sau…Acumulator auto XT BAT 74. 

CURENT PORNIRE: 600A.

LUNGIME/LATIME/INALTIME: 278/175/190

La promotie si uleiul VAT 12-4 Vat SynTech 10W-40 4L.

Capacitate [Litri]: 4
Proprietati chimice: semisintetic

Clasa de vascozitate SAE: 10W-40

Intra pe site si vezi si alte promotii.

Deauto.ro este site operat de KLAAR ONLINE SRL.

Date contact:

Orange:     0743 085 339
Vodafone: 0731 339 171

Email:        Office@deauto.ro

Adresa: Bucuresti Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, Sector 6. In incinta Apac,a la 100 m de mall-ul Afi Cotroceni, vis-a-vis de caminul Leu. (in spatele  Corp T, parter)

Deauto.ro se da si pe facebook: https://www.facebook.com/www.deauto.ro .

Advertisements

One thought on “Piese auto online

  1. Pingback: Piese auto online « Chestiuni Serioase | Promotii Magazine

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s