Eau de Provence: Eau Ravissante

“Peisajul din Provence este presarat cu fantani, puturi, izvoare si rauri. Murmurul lor racoritor, de cristal, creeaza un fundal linistitor pentru zilele inundate de soare. Pentru a sarbatori aceste surse de prospetime, abundenta si vitalitate, L’OCCITANE a creat o colectie de ape de colonie.”

Colectia de ape de colonie numita L’ Occitane Eaux De Provence cuprinde trei ape de colonie: Eau Universelle, Eau Ravisante si Eau Captivante.

Eu am avut placerea sa testez Eau Ravissante. Am participat la concursul Cristinei Tacaciu si am castigat o apa de colonie Ravissante de care ma declar incantata. Sticla este mai mult decat generoasa (300 ml) iar de miros nu mai vorbesc…e demential!

Prospetime, ingrediente naturale, persistenta… si cred ca am spus totul despre Eau Ravisante.

Eau Ravissante aduce laolalta catifelarea senzuala a florilor cu prospetimea exploziva a citricelor, invaluindu-te intr-un parfum floral delicat.

Pentru mai multa prospetime, de preferat a se pulveriza dupa baie, fara pompa si cu o aplicare generoasa.

 

Multumesc Cristina si L’Occitane Romania pentru parfumel!

Vorbeam mai sus de ingrediente naturale… nu doar colectia de ape de colonie L’Occitane contine ingrediente naturale, ci toate produsele lor  cosmetice sunt pe baza de ingrediente naturale, specifice zonei mediteraneene.

Intra pe site-ul L’Occitane Romania sa vezi toate produsele lor: http://www.loccitane.ro . Sau pe pagina de facebook:  L’Occitane en Provence

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s