Ambasada britanica si Intersport te provoaca la distractie!

Pe 12 august s-au incheiat Jocurile Olimpice de la Londra. Incepand cu 29 august si pana pe 11 septembrie la Londra vor avea loc Jocurile Paralimpice la care participa si echipa Romaniei. Din pacate, Samuel Ciorap, unul din inotatorii nostri, nu s-a mai deplasat in UK din cauza unei nefericite de accidentari. Le tinem pumnii celorlalti romani care ne vor reprezenta la Londra!

Cu ocazia Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Londra, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti si Intersport, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, au amenajat in Poiana Urbana din Piata Sf. Anton din Centrul Vechi o zona de sport deschisa publicului in care vor pregati competitii de fotbal, ping-pong, badminton si fusbal. Participantii pot castiga premii olimpice venite direct de la Londra si vouchere cadou de la Intersport!

Pe 25 august, de la 19.15, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti, Fundatia Policy Center for Roma and Minorities (PCRM) si trupa de dans Trouble Crew aduc spiritul olimpic direct in Centrul Vechi din Bucuresti printr-un eveniment de lansare a Jocurilor Paralimpice, in piata Sf. Anton.

Inscrierea la concursurile cu premii se poate realiza fie pe pagina de Facebook a Ambasadei britanice sau direct la locatie (Piata Sf. Anton, in spatele Hanului lui Manuc). Puteţi veni in weekend-ul 25-26 august, incepand cu orele 16:00.

Exista concursuri si pentru pitici: mini fotbal cu premii distractive, iar in pauzele de competitie puteti urmari transmisiunile directe de la Jocurile Olimpice in Poiana Urbana si puteti petrece dupa-amiezile intr-o atmosfera tipic britanica.

Initiativa Ambasadei britanice face parte din proiectul Poiana Urbana, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti. Proiectul “Poiana Urbana” se desfasoara incepand cu 9 iunie si pana pe 30 septembrie 2012 in Piata Sf. Anton din Centrul Vechi al Capitalei.

Mai multe despre activitatea Ambasadei Marii Britanii pe FacebookTwitter si blog.

Daca vrei sa participi si tu, intra pe facebook si alatura-te evenimentului (join event): https://www.facebook.com/events/227687420688103/

Despre Poiana Urbana am mai scris aici: Unde iesim: In Poiana Urbana

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s