Romania 2.0 la Jocurile Olimpice

 

 

“Hai sa ducem România 2.0 la Jocurile Olimpice!”, zice Chinezu si a lansat o provocare… vrea sa ne ia cu el la Londra, pe noi bloggerii din Romania care sustinem sportivii romani la Jocurile Olimpice… In mod simbolic, desigur 🙂 .

Si cum va face acest lucru…

Chinezu este ambasador Farmec la JO 2012 din Londra si vrea sa stea in tribuna cu un steag pe care sa fie numele/url-ul bloggerilor care participa la aceasta isprava. Vrea sa aiba cel putin un blogger din fiecare judet din tara pe care sa-l treaca pe steagul special cu care va fi prezent in tribuna la Jocurile Olimpice. Chinezu va fi astfel mesagerul nostru, al suporterilor romani din blogosfera.

Mesajul meu de sustinere pentru sportivii romani:

Va apreciez pentru munca si pentru toate eforturile depuse pentru a deveni cei mai buni, am incredere in voi si stiu ca sunteti niste invingatori, cu totii! Va tin pumnii si va doresc mult succes in continuare! Deja ne-ati umplut sufletele de bucurie cu fiecare medalie castigata pana acum. Va multumesc! Hai Romania!

Citeste aici despre provocarea lui Chinezu: http://chinezu.eu/2012/08/02/hai-sa-ducem-romania-2-0-la-jocurile-olimpice/

Despre campania Gerovital si premiile pe care le puteti castiga (medalii de aur si medalioane de argint) si despre cum puteti sustine sportivii romani din Echipa Olimpica a Romaniei, v-am scris aici: Sustin sportivii romani la Jocurile Olimpice. Hai sa aducem Romania acasa!

 

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s