Descopera orasul pas cu pas… cu bastonul :)

Veniti la o plimbare cu bastonul prin Bucuresti?? 🙂

ARCEN (Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate)  va invita incepand cu  sambata aceasta, pe 28 iulie, de la ora 11.00, in fata Ateneului Roman, la cea de-a treia editie proiectului „Cu bastonul prin Bucuresti”.

 Voluntarii ARCEN revin pe strazile Bucurestiului, cu povesti noi, dar sub acelasi slogan: „Descopera orasul pas cu pas!”, oferind gratuit locuitorilor orasului, dar si turistilor aflati in trecere prin Bucuresti, un tur-ghidat pietonal al capitalei.
  Proiectul „Cu bastonul prin Bucuresti” este o invitatie adresata bucurestenilor spre a-si descoperi orasul in care traiesc si de a-l privi cu alti ochi, de a-l aprecia si de a-l iubi. ARCEN ofera totodata si o alternativa de petrecere a timpului liber in mijlocul orasului. Proiectul se va desfasura in fiecare weekend, in perioada 28 iulie – 9 septembrie 2012 pe  traseul Ateneul Roman – Piata Natiunile Unite, sambata incepand cu ora 11.00, iar duminica incepand cu ora 18.00.

In acest an veti asculta povesti inedite despre cum au trecut bucurestenii peste criza din 1929, despre cum isi petreceau vara locuitorii capitalei, ce localuri frecventau, cu ce delicatese se desfatau, ce melodii fredonau sau unde evadau sa scape de caldura insuportabila. Veti fi la curent cu povestile de amor ale vremii, intrigile si glumele bucurestenilor care circulau de la un cap la altul pe Calea Victoria.

 Durata turului-ghidat va fi de 2 ore, se va desfasura in limbile romana, engleza si franceza, iar punctul de plecare al turului va fi Ateneul Roman.
Turul-ghidat pietonal se va desfasura indiferent de conditiile meteo. Anularea turului se poate face doar in conditii de vreme extrema.

Intra pe http://a-r-c-e-n.blogspot.ro/ pentru a afla mai multe si citeste urmatorul articol ca sa vezi cum ne-am plimbat cu bastonul prin Bucuresti, anul trecut:  Cu bastonul prin Bucuresti (editia a II-a)

 

 

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s