FânFest 2012 la Roșia Montană

 

Tinem muntii in loc! Rosia Montana rezista prin cultura!

Echipa Campaniei Salvaţi Roşia Montană are deosebita plăcere de a anunţa si de a va invita la  cea de-a VII-a ediţie a festivalului FânFest, în perioada 15-19 august 2012.

FânFest este unul din modurile în care arătăm că în Roşia Montană se poate trăi din agricultură, turism şi alte activităţi ce nu distrug natura şi cultura.

De-a lungul anilor, FânFest, a cărui primă ediţie s-a desfăşurat în august 2004, a adus laolaltă, mii de vizitatori şi activişti din întreaga ţară, dar şi din străinatate, la Roşia Montană, cu totii depunand eforturi de promovare a patrimoniului cultural şi a spiritului militant în campaniile civice din România,

FânFest se bucură să experimenteze, să celebreze şi să provoace spiritul critic. E o invitație de a cunoaşte Roşia Montană! Fie că alegi manifestări cu mesaj social sau pur şi simplu îţi petreci timpul ascultând poveştile comunităţii, străbătând cărările sau admirând priveliştea, FânFest te invită la celebrarea spiritului civic.

Comunitatea localnicilor ce se opun proiectului minier te aşteaptă să-ţi împărtășească povestea, valorile în care cred şi convingerea că prin cultură şi spirit militant Roşia Montană are un viitor. Veniţi cu toţii, să strigăm tare:  Roşia Montană nu e de vânzare! este chemarea preşedintelui Alburnus Maior, Eugen David.

Mai multe pe:  www.fanfest.ro

 

 

 

 

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Casa cu Nuci says:

    Suuuuper ❤ geniala initiativa. Sa vedem cum ne programam treburile si poate ne facem timp sa venim si noi!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s