Cinema in aer liber, cel mai ecran gonflabil din Romania si filme gratis!

Caravana Metropolis aduce in mai multe orase din tara cel mai mare ecran gonflabil din Romania (120 mp), un proiector de 17 000 de lumeni si bineinteles, filme bune. Orasele care se vor bucura de cinema in aer liber sunt: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Mamaia, Iasi, Craiova. Caravana a pornit de la Brasov unde a stat intre 10 si 15 iulie, iar incepand de azi, se afla la Mamaia pana pe 22 iulie.

Acceseaza link-ul de mai jos si consulta programul caravanei ca sa vezi cand ajunge in orasul tau:

http://www.caravana.metropolisfilm.ro/evenimente

Caravana aduce in Romania un echipament audiovizual performant si inovator destinat proiectiilor in aer liber, in spatiile verzi, stadioane, parcuri sau alte spatii neconventionale. Instalatia ultramoderna va transforma vizionarea unei proiectii de film intr-o experienta cu adevarat spectaculoasa, echipamentul de sunet fiind totodata de ultima generatie. Iar din punct de vedere al necesarului de consum energetic, autonomia caravanei cinematografice este asigurata de cel mai mic, mai silentios si mai eficient generator electric.

 

Si inca ceva… In Bucuresti, pe toata perioada verii, avem un alt cinematograf in aer liber, in Herastrau (la intrarea de langa metrou Aviatorilor) , in fiecare weekend. Intrarea libera!

Iar in Parcul Bazilescu, cinefilii bucuresteni se vor putea bucura de o serie de filme proiectate in aer liber, pana pe 31 iulie! In fiecare seara, de la ora 21.45, vor rula cele mai bune filme romanesti si straine din ultima perioada, in cadrul evenimentului “Cinema in parc”.

Potrivit unui comunicat TIFF, filmele care vor rula in aer liber, zilnic, sunt: ‘Eu când vreau să fluier, fluier’ (România, 2010); ‘Noaptea e a noastră’ (‘We own the night’, SUA, 2007); ‘Cealaltă Irina’ (România, 2009); ‘Narco: Aventurile secrete ale lui Gustave Klopp’ (Franţa, 2004); ‘Oase Fragile’ (‘Fragile’, SUA, 2006); ‘Ticăloşi fără glorie’ (‘Inglorious Bastards’, SUA, 2009); ‘Concertul’ (România, 2009); ‘Inamicii publici’ (‘Public Enemies’, SUA, 2009); ‘Călătoria lui Gruber’ (România, 2009); ‘Sunetul Istanbulului’ (Germania, 2005); ‘Cât durează o căsnicie’ (‘The Heartbreak Kid’, SUA, 2007); ‘Fetiţa şi vulpea’ (Franţa, 2007); ‘Kapitalism, reţeta noastră secretă’ (România, 2010); ‘Caravana cinematografică’ (România, 2009); ‘Un prophete’ (‘Profetul’, Franţa, 2009).

Sursa foto: www.caravana.metropolisfilm.ro

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s