Bicicleta Rosie (editia a IV-a)

 

Aproape 300 de amatori de ciclism (printre ei si eu 🙂 ) impreuna cu profesionisti si multi alti iubitori de miscare au participat sambata 14 iulie la turul ciclist  pentru amatori „Bicicleta rosie”, organizat de Coca-Cola si partenerii sai (Primaria Capitalei, Green Revolution si Federatia Romana de Ciclism si Triatlon), in Parcul Izvor.

A fost al patrulea an consecutiv, in care Coca-Cola  a organizat turul ciclist pentru amatori  „Bicicleta rosie”. Aproape 10.000 de amatori de ciclism  s-au inscris in concurs pe site-ul www.bicicletarosie.ro pentru a castiga o bicicleta rosie Coca-Cola. Dintre acestia, 300 au fost norocosi si au castigat prin tragere la sorti  cate o bicicleta rosie si o casca de protectie, iar pentru a intra in posesia premiului, castigatorii s-au prezentat in Parcul Izvor incepand cu orele 18.00 urmand ca de la ora 20.00 sa participe la turul ciclist in jurul Casei Poporului. Nu stiu daca au venit toti cei 300 sa-si ridice premiile, cert este ca au ramas destul de putini participanti.. asa mi s-a parut mie…poate m-am inselat. Oricum nu mi se pare cinstit sa vii sa iei bicicleta si apoi sa te cari…nu e frumos, nu e moral… Din pacate, unii castigatori asa au procedat…

 

  

Pe toata durata desfasurarii evenimentului, am avut la dicretie apa minerala, sucuri ca sa ne hidratam 🙂 iar specialistul in nutritie Dr. Alin Popescu a oferit tuturor participantilor informatii despre importanta hidratarii, hidratarea echilibrata si caracteristicile unui stil de viata activ.

“Stilul de viata modern impune o schimbare in activitatea fizica de zi cu zi.  Trebuie sa profitam de fiecare moment pentru a face putina miscare: in drum spre serviciu sau spre scoala, la birou, in pauza de masa, acasa, in timpul liber. Toate acestea impun o hidratare buna care ne ajuta sa fim in forma fizica si psihica. De aceea trebuie sa fim mai atenti ca atunci cand facem miscare sa ne hidratam mai bine decat atunci cand suntem in repaos.” spune Dr. Popescu.

De asemenea, am avut la dispozitie service pentru biciclete, pentru a ni le pregati pentru tur (reglat sa, coarne, umflat roti etc).

Mesajul acestui evenimentul este unul cat se poate de simplu, dar extrem de important: Traieste pozitiv! Live positively!

Participantii la eveniment au lasat  fiecare cate un mesaj pe un panou special amplasat in parc.

  

La ora 20.00, s-a dat startul turului ciclist care a durat in jur de 15 minute si a insemnat un tur al Palatului Parlamentului.

  

Peste 400 de participanti au fost prezenti la eveniment, printre ei si  personalitati din lumea sportului, vedete si reprezentanti ai autoritatilor.

Vezi mai multe fotografii de la eveniment in slideshow-ul de mai jos!

 

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Bravo Adreea !ce fain de tine… miscarea e sanatate curata. Te pupam cu drag Lia&Teo.

    1. Andu says:

      Va pup si eu! 🙂

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s