Continuam amenajarea la Gradina Copiilor! Va bagati?

Weekend-ul trecut am lucrat de zor in Gradina Botanica, nu a fost vorba de curatenie de data aceasta, ci de amenajarea unui spatiu pentru copii – Gradina Copiilor. Pentru cei care nu stiu, Gradina Copiilor este un nou loc al Gradinii Botanice „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti, care va fi special destinat activitatilor de educatie ecologica, un spatiu in care copiii de toate varstele vor descoperi si vor explora natura prin joc, luand parte la activitati de tip learning-by-playing.
  
  
Am sapat, am carat pamant, am facut gropi, am pus butuci, am vopsit, am varuit si uite asa gradina a inceput sa prinda o forma…  🙂
Vremea a fost frumoasa, a tinut cu noi (la curatenia de primavara, a plouat si a fost frig…) si chiar daca a fost cald, Gradina Botanica a avut grija de noi si ne-a tinut umbra si racoare. 🙂
  
  
  
  
  
 Gradina va avea la sfarsit forma unei plante uriase si va fi un loc unde copii vor putea invata despre natura, plante si gradina botanica in timpul activitatilor de educatie ecologica derulate „in planta”. Asadar, pe la inceputul lunii iulie, va asteptam in Gradina Copiilor, atunci va fi gata! 🙂
Insa pentru a fi gata, mai avem de lucru… amenajarea la gradina copiilor continua! Cine doreste sa ajute si sa participe ca voluntar, este asteptat pe 23 si 24 iunie in Gradina Copiilor, la finalizarea amenajarii spatiului! Pentru participare, va rugam sa completati acest formular.
De asemenea, Team Work va propune si un alt tip de activitate in cadrul proiectului Gradina Copiilor. Astfel, in perioada 7-15 iulie 2012 va fi o saptamana dedicata educatiei ecologice in Gradina Botanica, plina de evenimente cu specific eco-educational pentru cei mai mici vizitatori ai Gradinii.
Pentru desfasurarea acestor activitati de educatie ecologica se vor recruta pana pe 24 iunie 10 voluntari care timp de 2 saptamani vor participa la sesiuni de pregatire astfel incat in iulie sa fie niste super voluntari educationali!

Daca doriti să fiti printre acestia, trimiteti CV-ul si o scurta motivatie privind implicarea in acest program pe adresa gradina.botanica@teamwork.org.ro pana cel tarziu 24 iunie 2012.

Mai multe detalii aici: http://blogteamwork.blogspot.ro/2012/06/fii-voluntar-educational-la-gradina.html

 Foto Gradina Botanica

      

      

P.S: Faceti-i o vizita Gradinii Botanice! Ea va asteapta… si e foarte frumoasa, proaspata, verde, inflorita si curata…

Advertisements

One Comment Add yours

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s