Concurs aniversar “1 an de blogging”

Concurs incheiat!

Castigatorii sunt:

Premiul I: Monika

Premiul II: Adoamnei Cristina

Premiul III: Rusu Alexandru

 

Si uite ca se facu un an de cand tot bloguiesc… 🙂  Bloguiesc, deci exist!

Blogul meu implineste azi un anisor si cu aceasta ocazie va invit la un mic concurs aniversar.  Sunt 3 premii puse la bataie si constau in seturi de carti si dvd-uri cu filme.

Premiul I: set carte “Calatoria in timp si experimentul Philadelphia” (Ray Cummings) + dvd “Black Swan” (Lebada neagra) – 2011

 

Premiul II: set carte (Bestseller) “Psihokilleri – Portretele celor mai cunoscuti criminali” (Juan Antonio Cebrian) + dvd “Fire de iarba” (Leaves of Grass) – 2009 

 

Premiul III: set carte (bestseller) “Blackwater – ascensiunea celei mai puternice armate private din lume” + dvd “Razbunarea lui Wyatt Earp” (2011)

 

Mecanismul concursului:

Ca sa fiti inscrisi la concurs trebuie sa va abonati la newsletter (pe pagina, in stanga) si sa adaugati blogul Chestiuni Serioase ca prieten pe facebook:  https://www.facebook.com/chestiuni.serioase.

Daca sunteti deja abonati la newsletter sau friends pe facebook, atunci trebuie sa dati un share acestui articol pe Facebook sau pe Twitter. (pe pagina articolului, sub articol, gasiti “butoanele” de Twitter si Facebook).

Dupa ce ati urmat toti acesti pasi, scrieti-mi un comentariu la articolul de concurs in care sa mentionati numele vostru de Facebook, adresa de email cu care v-ati abonat, numele vostru complet, precum si link-ul prin care ati dat share acestui articol.

Concursul se incheie pe 3o iunie, iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti urmand sa fie afisati pana pe 6 iulie. Vor fi 3 castigatori care vor primi fiecare cate un set constand in carte si dvd. Premiile vor fi livrate in maxim 30 de zile de la afisarea castigatorilor pe blog, prin Posta Romana sau personal, pentru castigatorii din Bucuresti.

Castigatorii vor fi anuntati pe email, iar acestia vor trebui sa furnizeze datele personale in maxim 30 de zile, in caz contrar vor pierde premiul.

Bafta! 🙂

Concurs promovat pe www.econcursuri.com.

Advertisements

20 thoughts on “Concurs aniversar “1 an de blogging”

  1. Pingback: Castiga 3 x seturi de carti si dvduri cu filme – Concurs aniversar “1 an de blogging” Chestiuni Serioase - Concursuri online | eConcursuri.com

  2. Te rog spune-mi si mie cum reusesc sa copiez linkul unde am dat share ca m-am chinuit si nu merge. Daca dau clik pe postarea de pe FB ma redirectioneza la blogul tau.

  3. Pingback: Castigatori Concurs aniversar “1 an de blogging” « Chestiuni Serioase

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s