Festivalul Teatrelor de Buzunar

Ieri a inceput Festivalul Teatrelor de Buzunar si se va desfasura pana duminica 17 iunie, in Bucuresti, fiind primul festival de gen din Romania.

Timp de o saptamana, peste 30 de trupe independente de teatru vor da viata Bucurestiului. Vor avea loc zeci de spectacole de teatru clasic, interactiv, stradal, atelier, teatru-magie si teatru pentru copii in diverse spatii conventionale si neconventionale din Bucuresti. Spectacolele vor fi sustinute de trupe de teatru profesioniste, de amatori si de animatie pentru copii.

In acelasi timp, 12 trupe profesioniste vor concura pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti,  premiile constand in contracte oferite de teatre, centre culturale si cafenele-teatru, care vor fi decernate in cadrul Galei Festivalului din 17 iunie. Cele 12 trupe au fost selectate de un juriu format din specialisti: Gelu Colceag (profesor universitar doctor, fost rector al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”- UNATC), Tania Filip (profesor conferentiar universitar, UNATC), Alice Barb (regizor) si Ana Maria Nistor (teatrolog).

Accesul publicului este liber, in limita locurilor disponibile. Invitatiile se pot ridica din pasajul Universitate, zilnic, intre orele 10.00-18.00.

Mai multe detalii despre festival, trupe, spectacole si programul complet pe www.teatredebuzunar.ro si pe pagina de Facebook Festivalul Teatrelor de Buzunar.

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s