Vrei sa stii cum sa acorzi primul ajutor?

Stii sa acorzi primul ajutor? Te-ai confruntat vreodata cu o situatie care necesita acordarea primului ajutor? Ai stiut atunci ce sa faci sau cum sa reactionezi?  Daca raspunsul este nu, atunci un curs de prim ajutor este exact ceea ce iti trebuie.

Asociaţia MaiMultVerde, impreuna cu SMURD si ING Asigurari de viata, te invita sa participi la un curs de prim ajutor predat de adevarati profesinisti in domeniu.
Pe 11 iunie, de la ora 16.00, un formator SMURD iti va explica cum se fac corect manevrele pe care pana acum le-ai vazut numai in filme. Cursul va dura aproximativ 4 ore, iar partenerii de la compania de training EXEC-EDU vor asigura locatia optima pentru desfasurarea acestuia.

Inscrie-te la contact@lectiadeprimajutor.ro si participa gratuit la cursul de prim ajutor predat de medicii SMURD de la Spitalul Floreasca!

 

[IMG] Lectia de prim ajutor
Anual, peste 1.000.000 de romani apeleaza la serviciul de urgenta 112, dar nu stiu ce sa comunice exact operatorilor sau ce sa faca pana la sosirea ambulantei.
Site-ul www.lectiadeprimajutor.ro ofera solutii la situatiile de urgenta cele mai frecvente, solutii care pot fi puse in practica in siguranta de catre persoane fara o pregatire medicala. Pe site gasim informatii despre cum sa recunoastem o urgenta medicala, cum putem oferi primul ajutor in cazul unei hemoragii, in cazul unor arsuri, intoxicatii, fracturi sau cum sa efectuam corect manevra Heimlich, dar si informatii despre preventie si procedura de semnalare a unei situatii de urgenta la 112.

 

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s