Cel mai ieftin RCA din Romania in 2012!

Asigurarea de raspundere civila auto (asigurarea RCA) este asigurarea prin care persoanele prejudiciate in urma unui accident auto produs de catre conducatorul auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale sau vatamarile corporale suferite.
Asigurarea RCA nu este doar in interesul pagubitului, ci si in interesul celui care a produs paguba. Sa dam un exemplu: cineva iti loveste masina la semafor, dar nu are bani sa plateasca daunele, in cazul acesta, asigurarea RCA te salveaza si te scoate dintr-o astfel de situatie neplacuta.

Spre deosebire de asigurarea CASCO, care este o asigurare facultativa prin care persoana asigurata primeste despagubiri pentru daunele produse din vina ei, RCA este obligatorie, scopul acestui tip de asigurare fiind despagubirea pagubitului pentru daunele suferite si nu conteaza situatia materiala a celui care a produs paguba.

Pentru 2012, limita de despagubire este de 1.000.000 EUR /eveniment pentru pagube materiale si de 5.000.000 EUR /eveniment pentru vatamari corporale si deces.

Pentru ca vorbim de o asigurare obligatorie, ofertele disponibile pe piata sunt numeroase, iar preturile RCA practicate de catre companiile de asigurari, sunt diferite. De aceea, 1-RCA.ro vine in ajutorul clientilor sai, oferindu-le posibilitatea achizitionarii unei polite RCA online rapid, fara batai de cap.

Prin simpla completare a unui formular cu datele personale si ale autoturismului, clientii pot compara, gratuit, in timp real, toate preturile pentru asigurarea RCA, scapand astfel de vizitele la sediile societatilor, brokerilor de asigurari si  economisind timp pretios. Totodata, politele RCA comandate online beneficiaza de reduceri suplimentare intrucat costurile de operare sunt mult mai reduse fata de cele ale unor societati offline. Clientii au posibilitatea de a alege modalitatea de plata dorita: plata ramburs la primirea coletului, plata online prin card bancar sau plata prin ordin de plata.

1-RCA.ro nu este societate de asigurari, ci este un site de comparatie a tarifelor RCA prin care se pot cumpara Asigurari RCA pentru masini de la toate societatile de asigurari, livrarile facandu-se online, oriunde in tara. Cu o experienta de peste 11 ani pe piata asigurarilor RCA , echipa 1-RCA.ro reprezinta societatea INTERCAM BROKER D’ASSURANCE SRLo companie de top infiintata in 2000, care se afla in primele 30 de companii de profil si care se adreseaza atat firmelor cat si persoanelor fizice.

 Prin intermediul unui program special, clientii pot compara preturile de la toate companiile de asigurari din tara si primesc consiliere pentru a face alegerea potrivita in mai putin de 3 minute. Isi pot lasa datele daca doresc sa fie contactati si sa ceara o oferta, platesc online si economisesc timp astfel, iar asigurarea vine acasa, prin curier. De asemenea,  le este amintita data la care expira asigurarea.

Asadar, daca esti in cautare de RCA Ieftin, 1-RCA.ro este solutia!

Alte tipuri de asigurari pe care le poti incheia: Viata, Sanatate, Medicale, Casco, Carte Verde, CMR, Cargo, Maritime si Aviatice, Cladiri si Bunuri PF, Cladiri si Bunuri PJ, Electronice, Pierderi Financiare, Constructii si Utilaje, Agricole, RC Generale, RC Profesionale.

One thought on “Cel mai ieftin RCA din Romania in 2012!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s