Review produse Wella Professionals Care & Styling


Am testat de curand cateva produse de la Wella pe care vi le recomand cu incredere. Este vorba de 2 produse din gama Wella Professionals Care Enrich –  ENRICH MOISTURISING SHAMPOO si ENRICH MOISTURISING CONDITIONER care se potrivesc de minune parului meu si inca 2 produse Wella Professionals Styling .

 In urma cu ceva timpCristina Tacaciu a organizat un concurs pe blog, premiile constand in produse  Wella Professionals, iar eu am fost una din fericitele castigatoare. 🙂 Asadar, multumesc Cristina! Si Multumesc Wella Professionals!

Premiul l-am primit imediat dupa terminarea concursului si sunt foarte multumita atat de sampon si balsam, cat si de produsele de styling!

Despre gama Wella Professionals Care Enrich, va pot spune ca repara si protejeaza parul uscat si deteriorat, lasandu-l plin de vitalitate.

Samponul cu un ingredient special – extract de matase – este foarte hidratant si contine o formula bogata, pentru par cu structura puternica. Lasa parul moale si irezistibil la atingere.  Se aplica pe parul umed, se maseaza usor, apoi se clateste foarte bine.

In urma folosirii balsamului, parul cu structura puternica devine irezistibil de moale la atingere, iar parul cu structura fina primeste volum din plin.

Parul se mentine moale si este usor de pieptanat chiar si dupa mai multe zile de la utilizare, cel putin asta s-a intamplat in cazul meu, avand in vedere cat de agresat este parul meu (decolorare, vopsire repetata).

In ceea ce priveste gama de styling, am testat spuma pentru coafat si spray-ul pentru finisare: EXTRA VOLUME – SPUMA PENTRU COAFAT si STAY ESSENTIAL – SPRAY PENTRU FINISARE, pentru diferite coafuri creative si clasice.  

Spuma se aplica pe parul umed si se distribuie uniform de la radacini pana la varfuri, dupa care se usuca parul cu foehnul, directionand aerul pentru a obtine mai mult volum.

Spray-ul ofera coafurii fixare usoara si flexibilitate la atingere. Se agita bine si se aplica pe par de la distanta pentru a finisa uniform coafura.

 

Intra pe pagina de  Facebook WellaProfessionals pentru a fi la curent cu noutatileshttps://www.facebook.com/ProfessionalBrands.WellaProfessionals


Advertisements

2 thoughts on “Review produse Wella Professionals Care & Styling

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s