Bucurestiul citeste poezie

Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate – ARCEN organizeaza   un spectacol-eveniment dedicat poeziei lui George Bacovia, luni, 12 martie 2012, de la ora 19.00, la Cinemateca Eforie.
  Prin spectacolul de poezie, ARCEN isi propune sa imbine in mod inedit poezia, muzica si artele vizuale, abordand teme ale liricii bacoviene care se regasesc in viata omului contemporan: angoasa existentei cotidiene, inadaptarea sociala si spatiul citadin maladiv, infernal.

In cadrul evenimentului, vor fi proiectate 24 de fotografii semnate Mirona Radu, in cadrul expozitiei „24 ani in 24 de expresii ale solitudinii”, ce urmeaza sa fie vernisata pe 3 aprilie 2012, in Odessa, Ucraina.

Proiectul „Bucurestiul citeste poezie” face parte din Programul ARCEN de lecturi publice pentru tineret intitulat „Lectura la lumina felinarelor”, aflat la cea de-a doua editie, program prin care se doreste incurajarea lecturii, a dezbaterii literare si de idei in spatii publice, fiind o alternativa de petrecere a timpului liber. 

Intrarea la eveniment este libera, in limita locurilor disponibile

http://a-r-c-e-n.blogspot.com/

Citeste aici despre un alt proiect ARCENCu bastonul prin Bucuresti

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s