Au inceput targurile de Martisor!

Si avem: Targ pentru femei, pe banii barbatilor la Sun Plaza, Targul Martisorului 2012, la Palatul Copiilor si Targul Martisorului la Muzeul Taranului Roman.

Fetelor, la targul de la Sun Plaza Shopping Center, barbatii vor gasi cele mai inspirate martisoare si cele mai inedite cadouri pentru voi: martisoare clasice si hand-made, bijuterii din pietre pretioase, obiecte realizate de artisti plastici si populari, rame foto, magneti, felicitari si o gama variata de produse unicat. Pana pe 11 martie!

Dezbracati-va de iarna si veniti la Palatul Copiilor, la cel mai indragit targ de martisoare din Bucuresti unde veti gasi martisoare si idei de cadouri in diferite ipostaze – pe cani, pahare, rame foto, magneti, felicitari, o gama variata de produse unicat si cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi care va vor ajuta sa va exprimati sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese si a citatelor celebre. Asadar, Indragostiti-va de Martisor!

La fel ca la editiile precedente, atmosfera este intregita de martisoarele gastronomice reprezentate de produse traditionale, produse de confiserie, ciocolaterie si multe alte delicatese.

In cadrul evenimentului se vor regasi si ateliere de creatie in care copiii din “Centrul Educational Ascendent” si copiii cu dizabilitati din “Centrul Domnita Balasa” vor modela in lut, vor picta si decora obiecte din sticla sau ceramica.

Va fi si o tombola, TOMBOLA PRIMAVERII, iar participantii vor castiga prin tragere la sorti multe cadouri.

Intrarea libera! Pana pe 01 martie!

La Muzeul Taranului Roman, asa cum ne-a obisnuit in fiecare an, are loc Targul Martisorului unde peste 200 de mesteri tarani, artisti plastici si studenti ne asteapta sa targuim martisoare traditionale, martisoare de criza si suprarealiste, vintage si recycle, mesterite din lut, textile, lana, hartie sau fetru — martisoare de toata mana. Pana pe 29 februarie!

Pret bilet: 6 lei, 3 lei (elevi, studenti, pensionari).

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s