Gradina cu artisti e…la Mall

 

Daca vreti sa va plimbati prin Gradina cu artisti, mergeti la Bucuresti Mall. Editie speciala de Valentine’s Day!

La parter, la intrarea dinspre parcarea subterana va avea loc un targ pentru iubitorii de arta si pentru indragostiti, cu ateliere de creatie artistica si expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii handmade.

Gradina cu artisti este locul unde orice indragostit va putea realiza cu propriile maini un cadou unic pentru iubitul sau iubita sa, participand gratuit la ateliere de creatie artistica: arta verde, pictura, modelaj, bijuterii hand-made, felicitari. La ateliere, indragostitii vor invata sa faca produse inedite: tablouri si podoabe din seminte, masti din scoarta de copac, bijuterii din ceramica sau margele, haine personalizate, tutu-uri de balerina. Iar cei care nu au chef si nici imaginatie sa creeze un cadou, il pot achizitiona desigur, in cadrul targului

De asemenea, indragostitii vor invata dansul mirilor si pasi de salsa, bachata, zumba, tango si de breakdance.

Vor mai fi spectacole de arta, concerte romantice live, intreceri in declaratii de dragoste si saruturi luuuungi, concursuri cu premii.

Gradina cu Artisti doreste sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii prin participarea comuna a artistilor si a publicului, la atelierele de creatie si ofera tuturor o alternativa de petrecere a timpului liber, de relaxare si buna dispozitie.

In seara aceasta am dat si eu o tura pe acolo si cel mai mult mi-a placut expozitia GREENArts, cu tablouri realizate din materiale naturale: flori si frunze uscate.

         Conceptul GREENArts a fost initiat de catre Asociatia Ecologica Turismverde, prima organizatie din Romania promotoare  a artelor verzi. GREENarts este un proiect de constientizare prin arta care urmareste prin intermediul atelierelor de creatie si a expozitiilor sa inspire respect si dragoste fata de natura, sa stimuleze dialogul spiritual si sa incurajeze apropierea dintre mediul social si cel natural, pastrand proportia in favoarea Naturii care ne sustine viata (social 49%, natura 51% ).

Lucrarile GREENArts armonizeaza constant energiile prezente in spatiul in care sunt expuse, prin stimularea permanenta a energiei vitale, inlaturand energiile negative care ne pot perturba viata.

Va mai puteti plimba prin Gradina cu Artisti pana marti 14 februarie, inclusiv.

Intrarea este libera.

Programul atelierelor de creatie: 10, 12 si 14 februarie – orele 16:00-21:00 si 11,12 februarie 2012 – orele 11:00-21:00.
Programul spectacolelor si concursurilor: 11, 12 si 14 februarie 2012 – orele 18:00- 21:00.

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Casa cu Nuci says:

    Acum fugim sa vedem si noi Gradina 🙂 La Multi Ani de Sf Valentin si multe bombonele de ciocolata iti uram :*

  2. Andu says:

    La multi ani si voua! Sa fiti iubite!!!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s