Ajuta oamenii izolati de zapada!

 

 Daca aveti drum astazi prin Carrefour, Real, Mega Image sau Metro, ca tot e duminica si iesim la cumparaturi, ganditi-va si la oamenii inzapeziti din tara care nu mai au posibilitatea de a-si cumpara cele necesare si faceti o donatie la Banca de Alimente a Crucii Rosii.

Crucea Rosie a lansat un apel umanitar de urgenta pentru a sustine persoanele afectate de caderile de zapada care nu mai pot sa-si procure singure hrana. Este vorba de oamenii   din judetele Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati,  Giurgiu, Dambovita, Botosani, Bacau, Iasi, Arad, Braila, Neamt si Ilfov.

Poti contribui cu alimente greu perisabile facand donatii prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Rosii în toate magazinelor din retelele: Carrefour, Real, Mega Image si Metro. Alimentele de baza sunt: malai, faina, zahar, orez, paste fainoase, conserve de carne, conserve de peste, apa. 

In perioada urmatoare, toate alimentele existente in depozitele Bancii de Alimente vor fi donate catre zonele izolate de zapada.

De asemenea poti face donatii online pe site-ul oficial al Crucii Rosii Romane www.crucearosie.ro sau in conturile special deschise de Crucea Rosie Româna la BRD – Agentia Piata Romana:

LEI  :  RO36BRDE410SV51618614100
EUR : RO71BRDE410SV51618884100
USD  : RO29BRDE410SV18793954100

Sumele colectate vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, paturi, produse de igiena necesare persoanelor sinistrate.

Crucea Rosie Romana pune la dispozitia persoanelor interesate sa ajute cu bani sau alimente numerele de telefon: 021 /3171710 sau 0748 238 024 unde pot solicita informatii suplimentare.

Advertisements

3 thoughts on “Ajuta oamenii izolati de zapada!

  1. eu sunt voluntara la crucea rosie. am stat duminica in real. putina lume a donat. dar, aceia care au donat, apai stiu ca au facut-o: au venit cu plase pline si le-au donat cu inima deschisa, stiind ca fac unul dintre cele mai frumoase lucruri si anume ajuta oamenii care au nevoie. insa, au fost si persoane deranjate de ceea ce facem: unele s-au apucat sa se certe cu noi, ca nici ele nu au de mancare.. ca pe ele cine le ajuta.. ca nu au bani. dar, noi nu avem de unde sa stim cine are si cine nu posibilitatea sa doneze. asa ca, va rugam, cine poate, sa doneze. cat de putin, pentru ca din putin se face mult. va rugam ganditi-va la acei oameni :).

  2. Intr-adevar Diana, rautatea oamenilor (a unora dintre ei) este fara margini…asta e…
    Imi spunea cineva la un moment dat ca nu pot schimba lumea…dar dupa cum bine ai zis si tu…putin cu putin se face mult! Impreuna putem face multe, putem ajuta, putem schimba in bine multe…

  3. diana noi voluntarii ai crucii rosi romane nu trebuie sa judeca pe acei oameni ,ci sa le putem explica rolul nostru in ai ajuta pe oameni nevoiasi.nu trebuie sa ne certam cu nimeni si nu trebuie sa fim indiferenti orce s-ar intampla. iti urez in continuare succes in munca de voluntariat al crucii rosii romane

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s