Situatie disperata la adapostul de animale de la Lehliu

Situatia cainilor din adapostul de la Lehliu-Pelinul este dezastruoasa. O transa de boxe a cazut peste caini, cativa oamenii incearca sa-i salveze dar nu fac fata, magazia cu mancare este acoperita de zapada; unii dintre caini au iesit din tarcuri si sunt liberi, altii sunt inca prinsi sub zapada. Sunt tone de zapada, pana la firele de electricitate…

Este nevoie URGENTA de voluntari dispusi sa dea la lopata si sa stea o zi sau cateva ore bune. Autostrada este blocata, dar se poate ajunge pe drumul vechi spre mare. Probabil ca in curand se va debloca si autostrada.

Nu se stie cati caini au murit sub acoperisul cazut sau cati mai sunt ingropati in zapada. Saptamanile trecute cand zapada a acoperit toate custile, 4 caini au murit sufocati si inghetati de frig.

Si la Glina situatia este tragica…un catel este inca de negasit, restul au fost scosi din zapada. Mai sunt multe lucruri de facut, de curatat custi, unele tarcuri au fost complet acoperite de zapada, e nevoie de oameni cu lopeti ca sa se faciliteze accesul cainilor la custile lor. Va veni un budozer care va curata zapada dintre tarcuri si pe cea care va fi scoasa din tarcuri.

S-a anuntat cod portocaliu la ger in Bucuresti, de aceea trebuie scoasa zapada pentru ca animalele sa aiba unde se adaposti de frig!

Peste 200 de suflete au nevoie de ajutorul nostru! Sa nu le dezamagim…

Daca vrei sa ajuti si nu poti ajunge la adaposturi, intra pe http://www.4animals.ro/ sau pe www.adouasansa.com si fa o donatie, ajuta un animal!

 

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s