Macaroane cu mazare, branza si bacon

O reteta rapida (asa cum imi place mie), pentru momentele in care n-avem chef de stat prea mult timp prin bucatarie. 🙂

Ingrediente:

– 200g macaroane

– 100 g mazare

– 100 g telemea de capra (sau de vaca)

– 100 g bacon

– 200 ml smantana

– 1 lingurita mustar

– sare si piper dupa gust

Pentru inceput, se fierb pastele circa 10 minute.

 

 

 

 

 

 

 

 

Baconul se taie bucatele mici si se prajeste 5 minute pana devine crocant, dar fara ulei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branza se taie bucatele mici sau se faramiteaza.

Apoi, se amesteca macaroanele cu restul ingredientelor (mazare, bacon, smantana, branza, mustar), se incalzesc cateva minute si se servesc imediat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Serviti-le doar calde; reci nu sunt chiar asa de gustoase…

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s