Actiunea pentru Rosia Montana continua la metrou!

Pe 29 noiembrie, voluntarii campaniei pentru Rosia Montana au fost prezenti in 12 statii de metrou. Am impartit cu totii fluturasi si am strans 5.124 de semnaturi pentru Rosia Montana, avand acum  un total de 67.247 de semnaturi stranse pe hartie, in afara celor online care sunt in numar de 45.613.

Pentru ca avem autorizatie pentru aceasta actiune in fiecare zi pana pe 15 decembrie si avem deja o infrastructura si materialele necesare pentru promovarea campaniei, dorim sa continuam actiunea intr-un ritm sustinut si sa reusim sa strangem 100.000 de semnaturi pe hartie in aceste 2 saptamani.
Dupa experienta zilei de 29 noiembrie, am hotarat ca actiunea ar deveni mai eficienta daca fiecare voluntar ar avea o masuta pliabila, cu care sa se pozitioneze in zonele circulate. S-a facut deja comanda pentru cateva mese, sunt ca un pupitru de 40x50cm, pliabile,  usor de transportat, sub 2kg. Astfel ca, din 3 decembrie fiecare voluntar va putea functiona autonom. Vom pune masutele si pe peroanele inguste (cel de la Eroilor de exemplu), 2 mese pe peron si vom merge cu prioritate in statiile in care n-am mai fost.
Sustinerea financiara pentru masute (44lei/buc) si xeroxuri, este binevenita. 🙂
Alegeti ziua in care puteti fi alaturi de campanie!

Programati-va pe www.rosiamontana.net/la-metrou/ intr-unul din intervalele orare 10:00 – 14:00, 14:00 – 18:00 sau 18:00 – 22:00.
Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s