Despre partenerii media ai SuperBlog 2011

SuperBlog 2011 se apropie final… Am ajuns la penultima proba, proba nr.  32 care este fara jurizare 🙂 si in care voi scrie despre partenerii media.

Multumiri partenerilor media care au fost alaturi si au sustinut SuperBlog de la inceput pana la final!

Acestia sunt: TVR – Zon@ ITRadioLynxConnectPhoto Magazine121.roMediaLOOKPRwave,MoneyWatch.roObisnuit.euLexaVerzes.ro

Cu totii se disting in mass-media si in blogosfera din Romania si cu siguranta ati auzit de ei…

Zon@ IT ofera o viziune cuprinzatoare a domeniului IT (dupa cum sugereaza si numele) de la hardware si gadgeturi pana la jocuri pentru PC sau console, software sau ghiduri de utilizare a diverselor aplicatii si device-uri.

Site: http://www.tvr.ro/zonait/

Zon@ IT este si pe facebook si pe twitter si pe youtube.

http://www.youtube.com/user/ArealIT?feat…

http://www.facebook.com/pages/Zon-IT/111456978874306prezenti si pe facebook, twitter, youtube

https://twitter.com/arealit

Traieste radio pe net! – asta inseamna Radio Lynx in putine cuvinte…

“Radio Lynx nu inseamna doar realizatori, moderatori, personal tehnic si administrativ. Radio Lynx sunt in acelasi timp toti cei care sustin cauza libertatii de exprimare, dialogului, polemicii constructive, intalnirilor on si off line, creativitatii, inventivitatii, initiativei, dezvoltarii personale si altruismului.”

Radio Lynx este prezent pe Facebook, pe Twitter, pe Linkedin si pe MySpace.

Connect este cea mai mare revista despre telecomunicatii din Europa si se adresează mai multor categorii de cititori: incepatorilor pasionati, utilizatorilor importanti si profesionstilor din domeniul telecomunicatiilor. Conform studiilor de audit realizate de Studiul National de Audienta, Connect a inregistrat anul trecut o audienta medie de 100.000 de cititori pe editie. Conceptul redacţional cuprinde toate temele care privesc dezvoltarea telecomunicatiilor si a computerelor mobile, iar domeniile tematice se extind de la telefonia mobila si cea fixa (ISDN, ADSL), pana la teste de smartphone-uri, laptopuri, sistem de navigatie, accesorii, jocuri si, nu in ultimul rand, subiecte din aria Internetului.

Pe www.connect.ro, pe langa informatiile pretioase care m-au ajutat, am gasit mereu concursuri interesante la care am participat.

Like pe facebook: http://www.facebook.com/connectromania

sau follow pe twitter: https://twitter.com/#!/connectro

Un alt partener media este Photomagazine, revista de tehnica si arta fotografica.

Totul despre fotografie sau… Fotografia ca proces meditativ si exaltare a sufletului!

Media: http://www.facebook.com/photomagazine

Pe 121.ro invatam sa traim frumos!

121.ro este comunitatea femeilor senzationale, una dintre cele mai mari comunitati online de femei, cu 10 ani de existenta si peste 115.000 de membri activi. Ofera zilnic noutati si informatii din domenii de interes pentru femei: cariera, copii, moda, frumusete, sanatate, familie, timp liber, spiritualitate etc.

Cu 121.ro am o relatie sa zic…mai speciala; sunt membra a comunitatii de cativa ani buni si intru aproape zilnic pe site.

121.ro sustine mai multe campanii printre care:  Campania de prevenirea cancerului de sanIBagUGala Societatii CivileCaut stapanO romanca pe EverestCampania de prevenire a osteoporozei

Media: http://sheblogs.121.ro/

http://www.facebook.com/121.ro

Despre Medialook

Medialook.ro ajuta companiile in distribuirea stirilor catre jurnalisti, editori, bloggeri si website-uri. Comunicatele de presa sunt moderate de catre editori in vederea publicarii pe site, iar materialele aprobate sunt indexate in baza de date, si devin vizibile principalelor motoare de cautare precum: Google, Bing si Yahoo.

Medialook.ro functioneaza ca un centru de relatii media. Monitorizeaza articolele publicate in print si online, oferind rapoarte pentru evaluarea activitatilor de relatii publice derulate de catre companii. Jurnalistii au acces la resurse media suplimentare asociate comunicatelor de presa: informatii de contact, fotografii la rezolutii mari, detalii despre produse etc.

Medialook e prezenta pe facebook si twitter:

https://twitter.com/#!/prmedialook

http://www.facebook.com/prmedialook

PRwave este recunoscut si apeciat deja ca website dedicat in totalitate expertizei in imagine, comunicare si relatii publice pentru afaceri. De peste 5 ani aduce in atentia tuturor celor ce lucreaza in marketing, PR si comunicare si a studentilor ce aspira la un job in aceste domenii cele mai interesante materiale si articole semnate de specialisti romani si straini, oferind stiri actualizate permanent.

Website:

PRwave pe facebook: https://www.facebook.com/PRwave

 

Obisnuit.eu  este blogul castigator la SuperBlog 2010 si este un blog despre tehnologie si placeri cognitive.

https://twitter.com/#!/manuelcheta

http://www.facebook.com/manuel.cheta

http://ro.linkedin.com/pub/cheta-manuel/25/532/8b6

 

TheStyle Logo

Money Watch este castigator al editiei din 2009 a SuperBlog 2011 si este partener de suflet al editiei din 2010 si 2011. 🙂

Si ultimul partener, dar nu si cel din urma este Alexandra Verzes.

Cu 3 participari consecutive la SuperBlog si pe podiumul de premiere anul trecut cu medalie de bronz LexaVerzes.ro este partener media anul acesta la SuperBlog 2011. Asa cum ea insasi se declara, este “orasanca get-beget, crescuta in mereu surprinzatorul Baia Mare.”

Alexandra Verzes se da si pe facebook: http://www.facebook.com/alexandra.verzes

Twitter: @Lexade

Multumiri inc-o data tuturor partenerilor media!

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s