AMD Radeon™ Dual Graphics

Se stie ca procesorul este motorul intr-un computer… Noile procesoare AMD APU ridica standardele de performanta, astfel ca, avem “motoare” de calitate la un pret fara concurenta! De altfel, in ultimii ani, AMD a reusit sa aduca pe piata o serie de produse inovatoare, castigand astfel teren in fata gigantului Intel…ex-gigantului, pentru ca se pare ca suprematia lui a luat sfarsit. AMD chiar a intrat in cartea recordurilor cu cel mai rapid si cel mai overclock-abil procesor.

Cel mai rapid procesor grafic mobil din lume este AMD Radeon HD 6990M. GPU-ul ( graphics processing unit) este cu 25% mai rapid decat orice alt procesor grafic pentru laptopuri lansat pana acum, iar gamerii care-si doresc tehnologii care sa le ofere experiente de joc de neuitat, se bucura de mai multa  performanta in jocuri prin intermediul tehnologiei AMD CrossFireX. Prin lansarea placii grafice AMD Radeon 6990M si a seriei de procesoare accelerate AMD A-Series (APU), AMD mareste performantele grafice pentru o gama larga de laptopuri si imbunatateste experienta utilizatorilor prin tehnologiile AMD CrossFireX si Dual Graphics (utilizand o combinatie de placi grafice AMD Radeon sau o placa grafica AMD Radeon si un APU AMD).

AMD Radeon™ Dual Graphics – upgradabilitate fara egal 

Tehnologia AMD Radeon™ Dual Graphics permite utilizatorilor sa creasca performantele grafice 3D prin adaugarea la sistem a unei placi video suplimentare din seria AMD Radeon™ HD 6000. Cu aceasta tehnologie unicat, utilizatorii se bucura de mai multe cadre pe secunda in cele mai noi jocuri posibile, folosind puterea de procesare a graficii onboard, dar si a celei dedicate. Dar nu doar gamerii se bucura de aceasta tehnologie, ci si ceilalti utilizatori; utilizand combinat doua placi grafice AMD Radeon si APU AMD, aceasta platforma ofera performante vizuale mai bune cu 75%, astfel utilizatorii vor avea parte de imagini perfecte, incredibil de reale.
Tehnologia AMD Radeon™ Dual Graphics este disponibila pentru procesoarele AMD din seria A: A4, A8, APU.

Articol scris pentru SUPERBLOG 2011

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s