Aventur(i)a

Muntii Bucegi sunt locul ideal pentru mountain bike sau pentru concursuri si plimbari cu caiacele. Inafara de asta, te bucuri de privelistile minunate pe care le ofera acestia si de trasee care iti ridica nivelul adrenalinei; te imbie la aventuri…

Si mi-e dor de o iesire la munte, fie ea si scurta, de weekend, o evadare din oras in creierii muntilor, impreuna cu prietenii….sa scapam prin munti la o tura cu biclele sau ca caiacele…Pentru mountain bike, stiu un traseu fain care are de toate: putin asfalt de incalzire, drum prin padure, urcari tehnice pe pietre, gol alpin, dar si zone line unde putem sa ne relaxam si sa ne tragem sufletul sau sa admiram peisajul pana la Crucea de pe Caraiman. Ar mai fi niste urcari interesante si tehnice de la Babele pana la cabana Omu, pana la ultima sa inainte de Varful Omu.

N-avem toti biciclete, dar nu-i nimic, gasim noi niste biciclete de inchiriat. Mie imi place acest Giant Revel 3 Disc, un mountain bike superior, echipat cu frane de disc, schimbator Acera si 24 de viteze….pentru performante!


Si clar o sa avem nevoie si de niste bare transversale si suport de bicicleta pe carlig.

EuroClassic G5 extensibil la 4 biciclete este cel mai exclusivist suport de biciclete pe carlig, realizat din aluminiu usor si durabil.  Suportul se rabateaza pentru acces la portbagaj, fara a descarca bicicletele, sistemul se incuie cu cheie pe carlig, iar bicicletele pe sistem; este echipat cu priza cu 13 pini pentru conectarea luminilor la instalatia masinii.

Ma mai gandisem si la niste plimbari cu caiacele pe lacurile din Bucegi, poate chiar o intrecere. Garantat, distractia va fi maxima!

La fel, inchiriem 2 caiace; am vazut la Aventuria un caiac sit-in dublu pentru rauri line si lacuri, care mi-a atras atentia…iata-l:

Tot la Aventuria, am mai pus ochii pe o cutie de portbagaj Atlantis 780 (volum 480 litri, lungime interioara 185 cm), spatioasa, cu un design aerodinamic, cu rezistenta redusa la inaintare si silentioasa. Este foarte buna pentru confortul pasagerilor si pentru cei care au grija de masina si este ideala pentru astfel de deplasari sportive. O sa avem nevoie de ea, cu siguranta, pentru ca masina cu care o sa mergem e micuta si n-am avea unde sa punem toate bagajele.

Am rezolvat si problema echipamentelor, noroc cu Aventuria…

La Aventuria gasesti peste 3000 de produse disponibile, perfecte pentru cei care calatoresc cu masina si merg in vacanta sau pentru cei care  folosesc ocazional diferite echipamente sportive. Este cel mai complex centru de inchiriere si vanzari echipament sportiv si solutii de transport.

  Cu acest articol particip la maratonul de blogging SuperBlog 2011, etapa nr.9!

Advertisements

One thought on “Aventur(i)a

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s