Cu American Tourister la drum

“Esti formidabila!! De ce iti iei atatea cu tine pentru cateva zile? Aia chiar iti trebuie? Dar ailalta? Sigur ai nevoie de asta?”….Asa mi se spune cand plec in concediu, in vacanta, pentru ca… cica…imi iau toata casa cu mine. Iar daca se intampla sa nu merg cu masina in vacanta, pare-se ca sunt o pacoste…pentru ca bagajul meu nu este chiar usor de carat…si sarcina caratului cade in carca altuia 🙂 . Deh…femeile astea…Si pe langa bagajul cu “toata casa”, mai trebuie sa car si motanul dupa mine, ca nu pot sa-l las singur acasa, asa…al nimanui, iar motanul meu nu e subtirel si usurel, e asa, mai grasunel, mai…mare 🙂 .  Si uite asa, discutiile continua…

Bagajele mele sunt intotdeauna o problema; de cele mai multe ori, e nevoie de mai multe genti pentru transport….”dar astea unde le mai pun, ca nu mai am in ce… iar s-au strans o mie si una de genti si gentute”…un troller ar fi bun, unul mareeeeee si bun 🙂 .

De aceea, pentru un concediu prelungit as avea nevoie de un troller American Tourister (sau doua, dupa caz 🙂 ), ar fi perfect! Iar daca e vorba de o plimbare scurta, de weekend, rucsacul sau geanta de voiaj mica sunt la fix.  Le-am gasit la oferta la Real.

 

Uite aici intreaga gama de produse Amercan Tourister: http://www.real-hypermarket.ro/american-tourister/

Colectia cuprinde 8 produse (trolere, geanta de calatorie cu roti, geanta pilot, geanta mica de voiaj, rucsaci si geanta pentru cosmetice) si este numa’ buna pentru calatorii sau pentru petrecerea timpului liber, dar, in acelasi timp, este foarte apreciata si de utilizatorii business, iar calitatea este premium, produsele fiind cu mult mai durabile decat restul pietii.

Si inca ceva super…in cadrul campaniei de loializare dezvoltata de Real, care se va desfasura pe o perioada de 22 de saptamani in toata tara, clientii vor putea beneficia de o reducere de 60% la achizitionarea bagajelor din gama premium American Tourister, comercializata in exclusivitate de Real.  

 

P.S: Cu acest post particip la SUPERBLOG ’11 .

Advertisements

One Comment Add yours

  1. alexandra says:

    Mda….imi par familiara povestea….de fapt ce zic eu…..ma regasesc intru totul:-)))

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s