Impreuna desenam viitorul

Ieri, am strans cateva carticele de pe acasa, am mai facut rost de niste  manuale (de la o persoana binevoitoare, careia ii multumesc) si am fugit cu ele la Casa de Cultura a studentilor din Bucuresti unde le-am lasat pentru copiii din Andrasesti. Copiii au pregatit o expozitie de pictura care va putea fi vizitata in holul CCS Bucuresti pana duminica 16 octombrie 2011, ora 20:00.

Vino si tu la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti sa donezi o carte pentru copiii din comuna Andrasesti! Cartile sunt destinate elevilor Scolii Generale cu clasele I – VIII din Andrasesti.

Orice carte este binevenita pentru acesti copii. Poti dona cartile in urnele special amenajate de la parterul Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti, iar acestea vor ajunge in Biblioteca Scolii din Andrasesti.
Expozitia este realizata in cadrul proiectului “Cartile, un prieten pentru totdeauna” finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, iar Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti este partener in acest proiect .

  

  

Pentru entuziasti: Impreuna Desenam Viitorul pe facebook.

Tot la parter, in holul CCS, am vizionat si expozitia de fotografie “This is my voice”, un proiect care face cunoscuta si auzita vocea a 40 de tineri surdo-muti din Romania si Polonia prin metoda Photovoice, o expozitie care pe mine m-a emotionat si despre care voi scrie mai tarziu.

Si apropo, diseara la CCS, are loc un spectacol de teatru, „Pana cand, monser?!” colaj de texte I.L.Caragiale, in sala Pod, iar intrarea este libera. Detalii, aici: http://www.ccs.ro/2011/10/pana-cand-monser/

Citeste si articolul This is my voice!

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Elena Milea says:

    Iti multumim foarte mult! Aseara am ridicat cateva sute de carti de la Casa de Cultura si acum cautam “vinovatii”.
    Inca o data multumim!

    1. Andu says:

      nu aveti pentru ce sa-mi multumiti…pentru mine a fost o placere sa fac acest lucru si l-am facut cu drag!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s