Schimb de jucarii si un Concurs National de Majorete de la Zibo.ro

 

Lume, lume…aici Ambasadorul Zibo care se ocupa cu Chestiuni Serioase face un apel catre domniile voastre: Dragi parinti, educatori, invatatori si prichindei de pretutindeni, haideti la “Schimb de Jucarii” ! Si haideti si la Concursul National de Majorete, c-o sa fie fain!! Este vorba de doua campanii umanitare simpatice, in spatele carora se afla Zibo, a doua este de fapt, un concurs.

Dar haideti sa va povestesc cum stau lucrurile…pe rand…incep cu prima campanie…

Zibo.ro impreuna cu Cabral ne invita cu mic cu mare la o campanie umanitara cu si pentru copilasi care se va desfasura in Galeriile Real din 15 orase din tara, in perioada 3-15 octombrie 2011.

Cele 15 orase sunt: Arad, Baia Mare, Bucuresti (Berceni, Vitan, Policolor), Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Oradea (2 locatii), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara (3 locatii), iar in celelalte localitati in care nu exista Galerii Real, campania se va desfasura la scoli si gradinite; de asemenea si in Bibliotecile Judetene din orasele: Arad, Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Focsani, Oradea, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Timisoara, Turnu Magurele.  Participantii:  gradinitele si clasele I-IV (ciclul primar).

Cabral Ibacka este cel care va patrona actiunea umanitara care are ca scop colectarea de fonduri in scop umanitar si toti copiii care vor participa, vor primi vouchere cu reduceri si cadouri din partea sponsorilor.

Actiunea o sa fie si foarte distractiva, ca doar e dedicata copilasilor, astfel ca, saptamana 3-8 octombrie este plina de spectacole de muzica, teatru, poezie, expozitii de desene, concursuri pentru copii. In perioada 7-15 octombrie, parintii sau vizitatorii galeriilor Real vor putea vedea desenele, creatiile  copiilor si le vor putea achizitiona in schimbul unei donatii umanitare.

Intra aici si afla programul,  informeaza-te: http://www.zibo.ro/Schimb-de-jucarii-zibo-188

Toti invatatorii si educatorii care vor sa participe, trebuie sa anunte acest lucru printr-un email  la adresa invatamant@zibo.ro pana la data de 1 octombrie.

Daca nu poti participa la “Schimb de jucarii” si totusi vrei sa sprijini campania, acceseaza aplicatia online “Schimb de jucarii”

In ceea ce priveste Concursul National de Majorete, aceasta actiune va fi organizata in parteneriat cu Federatia Romana de Rugby, iar echipa castigatoare va deveni echipa oficiala de majorete a echipei nationale  de Rugby, putand participa la deschiderea meciurilor echipei Romaniei.

                                                               Concurs national de majorete

Concursul se va desfasura in cele 24 de locatii “Galeriile Real”, in perioada 7-8 noiembrie 2011, iar participantii vor fi clasele I-VIII, licee. Un juriu de specialitate va decide 10 finaliste, iar alte 10 vor fi alese prin vot electronic pe zibo.ro.

Finala concursului va avea loc in aprilie 2012, cel mai probabil intr-o locatie Real din Bucuresti. Echipele finaliste vor evolua in fata juriului, evolutiile fiind inregistrate si incarcate pe zibo.ro unde  vor fi votate de utilizatorii zibo.ro, timp de o saptamana, iar apoi juriul va alege castigatoarea din primele 3 clasate in functie de numarul de voturi. Dupa cum spuneam, echipa castigatoare va deveni echipa oficiala de majorete a echipei Romaniei de rugby.

Toti participantii vor primi vouchere cu care isi vor putea achizitiona articole pentru copii.

Profesorii si instructorii se pot inscrie pana la 1 noiembrie prin email la office@zibo.ro .

Afla mai multe accesand link-ul acesta:   http://www.zibo.ro/Concurs-national-de-majorete-zibo-189

Partenerii: Galeriile Real, Moty Dance Studio , Editura Mac Mac . Acestia vor oferi cadouri copiilor participanti la cele doua actiuni.

Ambasadorul Zibo (adica je)  isi incheie aici apelul si va multumeste pe aceasta cale pentru interesul si sprijinul acordat (sau pe care urmeaza sa il acordati) campaniilor, nu inainte de a va aduce la cunostiinta ca aceasta este o campanie Blogal Initiative  si Zibo.ro .

Raspandeste si tu vestea, promoveaza cele doua campanii de la Zibo si inafara de faptul ca ajuti si faci o fapta buna, poate ai norocul sa-i iei interviu direct lui Cabral sau poate castigi un ban cinstit 🙂 si bonus.. esti invitat la Conferinta de presa din 4 octombrie, toti bloggerii implicati sunt invitati.

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s