Rosii umplute cu icre si peste afumat

De salata de icre nu va mai povestesc cum se face ca sigur stiti, trec direct la subiect 🙂 . Ca sa umpleti 4 rosii, spre exemplu (cum am facut eu), e nevoie de un castronel de icre (200-300 g) si cam un sfert dintr-un peste afumat; eu am luat un macrou mic afumat si am taiat fasii  cam un sfert din el, apoi am amestecat cu icrele.

      

Rosiile le-am taiat in zig-zag si am oprit capacele. Apoi le-am umplut cu salata si am pus si cateva frunze de patrunjel si marar. Le-am mai tinut la rece un pic, apoi.

         

    

    

Advertisements

2 Comments Add yours

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s