Castiga skinuri personalizate pentru laptop si telefon

  Fii cool si imbraca-ti gadget-ul intr-un skin din vinil premium! Dau startul unui concurs, in urma caruia puteti castiga skin-uri personalizate pentru laptop sau telefon de la Wrappz. Vor fi doua premii, iar cei doi castigatori isi vor putea alege modelul care le place de la Wrappz.

Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii la concurs?

1) Te abonezi la newsletter (vezi dreapta, jos unde apare casuta cu “Aboneaza-te la newsletter”);

2) Adaugi Chestiuni Serioase ca prieten pe Facebook: http://www.facebook.com/chestiuni.serioase , apoi dai share articolului acesta pe profilul tau de Facebook.

3) Iti anunti inscrierea la concurs cu un comentariu la acest articol, in care iti lasi numele complet si link catre profilul tau de Facebook.

Observatie: Daca esti deja prieten cu Chestiuni Serioase pe Facebook, mentioneaza acest lucru in comentariu si aboneaza-te la newsletter, dar lasa totusi in comentariu link catre profilul tau de Facebook.  plus share articol.

Concursul incepe astazi, 17 septembrie si se incheie duminica, 2 octombrie la ora 23.59, iar castigatorii vor fi afisati pe blog, luni, 3 octombrie, dupa ce au fost alesi prin tragere la sorti.

Despre skin-urile Wrappz

Skin-urile Wrappz sunt invelisuri adezive indepartabile care ofera protectie si care personalizeaza telefoanele,  iPod-urile, laptop-urile, iPad-urile si consolele de jocuri cu grafice de calitate, printuri artistice, imagini urbane contemporane.

Iti poti personaliza gadget-ul cu propriile imagini sau poate gasesti ceva interesant in colectia Wrappz: imagini cu diverse motive, imagini cu artisti, imagini cu sloganuri.


Avantajele aplicarii de skin-uri Wrappz:

– se aplica si se indeparteaza foarte usor, fara sa ramana urme, iar adezivul 3M brevetat permite repozitionarea skin-ului;

– ofera protectie anti-zgarieturi si anti-uv;

– sunt facute din  materiale de calitate; adezivul 3M contine micro-canale brevetate care impiedica formarea de bule de aer ; chiar si dupa dupa ani de zile, skin-ul se indeparteaza fara urme.

Vezi mai jos cateva modele de skin-uri:

     

     

Intra aici si vezi si alte modele: http://www.wrappz.ro/imagesource    .

Bafta!

P.S: Cand comentati acest articol, asigurati-va ca ati lasat si o adresa de email corecta (aceasta nu va fi afisata pe blog), pentru ca, in cazul in care veti castiga sa puteti fi contactati.

 

UPDATE: Castigatorii (de fapt, sunt doua castigatoare)  sunt Ioana Stoica si Alina Olaru. Va voi contacta pe email in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile legate de expedierea premiilor. Felicitari!

Advertisements

28 thoughts on “Castiga skinuri personalizate pentru laptop si telefon

  1. Sper sa reusesc sa castig macar un skin pentru laptopul meu care a avut de suferit 🙂 din cauza utilizarii barbare (internet, licenta, serviciu). Succes si celorlalti concurenti + multumiri organizatorilor.
    m.facebook.com/profile.php?refid=0

  2. Pentru toti participantii la concurs: Ca sa fiti inscrisi la concurs trebuie sa va abonati la newsletter (in dreapta paginii, jos), sa dati share pe facebook articolului de concurs, iar apoi sa va anuntati aici inscrierea, printr-un comentariu in care trebuie sa lasati numele complet si profilul vostru de Facebook.

  3. Pingback: Castigatorii concursului “Castiga skin-uri personalizate pentru laptop si telefon de la Wrappz” | Chestiuni Serioase

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s