Imprimante, multifunctionale, consumabile la super-preturi!

eLog.ro - Vanzari imprimante si consumabile  

Daca esti in cautarea unei imprimante ieftine sau a unui aparat multifunctional care sa-ti usureze munca sau cauti consumabile compatibile pentru un aparat pe care il ai deja, magazinul online eLog.ro ti le ofera la preturi competitive; aici gasesti oferte imbatabile carora cu greu le poti rezista…plus consiliere gratuita in alegerea produselor. Este singurul magazin capabil sa distribuie consumabile originale pentru orice tip de imprimanta, copiator, fax sau echipament multifunctional.

Din gama de produse oferite de magazin: imprimante cu jet, imprimante laser color si alb-negru, imprimante matriceale, imprimante foto, multifunctionale cu jet, imprimante multifunctionale laser, imprimante multifunctionale cu xerox, multifunctionale laser cu fax, ideale atat pentru uz personal cat si pentru firme, faxuri, copiatoare si consumabile compatibile.

Ce mi s-a parut foarte interesant si util este faptul ca magazinul online www.eLog.ro aduce in premiera un motor de cautare pentru consumabile, astfel ca poti gasi foarte usor si rapid (in cateva secunde) consumabile originale, oricare ar fi aparatul pentru care cauti (imprimanta, fax sau copiator). Este bine-venit acest motor de cautare, intrucat utilizatorii intampina dificultati cand vine vorba de identificarea corecta si alegerea consumabilelor, mai ales ca exista numerosi producatori, multe tehnologii de imprimare si de asemenea, multe variante de cartuse.

Este foarte usor de utilizat acest motor…intra pe http://blog.elog.ro/ si convinge-te singur!

Blog.eLog.ro este “consilierul tau in consumabile print”, este spatiul de consultanta, consiliere si asistenta tehnica pentru utilizatorii care sunt interesati de mai multe detalii privind imprimantele, copiatoarele, faxurile si consumabilele pentru acestea. Aici gasesti mereu un ajutor ori de cate ori ai probleme tehnice de instalare sau setare imprimanta, copiator, scanner, fax si esti la curent cu noutatile tehnologice.

O mare parte a produselor vizate de  Consilier Consumabile Print sunt oferite pe Magazinul online eLog si sunt destinate utilizarii la birou sau in afaceri cu specific de listare si copiere, dar si pentru utilizare casnica.

Imprimescu este cel care te ajuta sa faci alegerea potrivita pentru oricare din aceste  aparate:

CanonSamsung Xerox

Hewlett Packard Toshiba Panasonic

Ricoh PhilipsSharp

Brother OkiMinolta

Kyocera IBM Lexmark

Epson Mita Olivetti

Intra pe www.eLog.ro si gasesti aici o varietate de echipamente copy/print/fax/scan sau pe Blog.eLog.ro unde gasesti probabil una dintre cele mai bune baze de date disponibile in Romania cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri.

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Razvan says:

    Buna ziua, echipamentele se pot si inchiria, si daca ca se poate trimite o oferta?

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s