Festivalul Centrului Vechi

Primaria Municipiului Bucuresti a pregatit bucurestenilor si turistilor un eveniment cultural unic  menit sa promoveze centrul vechi al capitalei.

Pana pe 18 septembrie, trupe de teatru si muzica, cu renume international, vor anima strazile Lipscani si Smardan. Acestea vor oferi participantilor atat spectacole de scena fixa cat si interactive, toate imbinate armonios intr-un mix artistic demn de un festival international; vom avea  teatru, muzica live, acrobatii, circ, jonglerii, mima, dans.

Festivalul Centrului Vechi face parte din programul “Bucuresti – metropola vie”, proiect ce isi propune promovarea Bucurestiului ca oras turistic cu accent pe zona veche si monumentele istorice din zona, punandu-se  accentul pe oferirea unui divertisment de calitate si alternative de petrecere a timpului liber.

Foto festival weekend 9-11 septembrie

Omtcha Concert (live music), pe scena din strada Lipscani

      

La Goutte au Nez –  spectacol muzical itinerant, pe strazile Lipscani, Smardan, Franceza, Sf. Dumitru, Stavropoleos

   

Vineri, in paralel cu manifestarile din cadrul festivalului, strada Lipscani a devenit Strada Femeilor Impresionante, iar aici au avut loc o serie de evenimente dedicate femeilor. Daca nu ai fost, citeste aici: https://chestiuniserioase.wordpress.com/2011/09/10/pe-strada-femeilor-impresionante/ si afla ce s-a intamplat pe Strada Femeilor Impresionante…vezi ce ai pierdut.

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s