Ciocanele cu cartofi si sparanghel

Ne trebuie: 8 ciocanele, 1kg de cartofi noi medii, 300 g sparanghel, 250 g rosii cherry, ulei de masline, cimbru proaspat ( eu am folosit uscat pentru ca n-am avut).

Pentru dressing avem nevoie de: o lingura miere, o lingura ulei de masline, o lingura otet, 1 lingura rasa de boia dulce, sare si piper.

Preparam mai intai dresingul amestecand ingredientele mentionate mai sus. Pregatim o tava de cuptor pe care o ungem cu ulei de masline, apoi  spalam ciocanelele, le stergem cu un servetel, le ungem cu dressingul si le asezam in tava in mijloc.

     

Curatam cartofii, ii taiem pe lung pe din doua, ii amestecam cu ulei de masline si sare si ii asezam in tava in jurul ciocanelelor. Dam la cuptor 30-35 de minute sau, in functie de cuptor, cat e necesar.

      

Se spala rosiile cherry si se sareaza; se lasa intregi. Sparanghelul se curata in treimea inferioara, se unge cu ulei de masline si se sareaza si el. Iar dupa 20 de minute,  se scoate tava din cuptor si se aseaza sparanghelul si rosiile peste cartofi si ciocanele; presaram deasupra cimbru.

      

Se mai lasa la cuptor 15 minute (circa) sau cat e nevoie.

S-aveti pofta!

Advertisements

One thought on “Ciocanele cu cartofi si sparanghel

  1. Pingback: 5 Retete usoare cu pulpe de pui | Chestiuni Serioase

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s