Peste copt cu avocado, branza feta si busuioc

Ingrediente:

– 1kg  file peste alb (pangasius am luat eu, ca-i mai ieftin);

– 1 avocado;

– 250 g branza feta;

– 200 g smantana;

– 250 g rosii cherry;

– busuioc proaspat;

– sare si piper;

– putin ulei de masline pentru uns tava.

 

Se unge tava cu putin ulei, se aseaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se aseaza peste peste, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se aseaza si ele peste peste.

      

Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat).

     

Se da la cuptor pentru 15-20′.

      

 

Pofta buna!

Advertisements

One thought on “Peste copt cu avocado, branza feta si busuioc

  1. Pingback: Un aliment esential pentru sanatate: Pestele (plus o reteta cu file de peste) « Chestiuni Serioase

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s