Fusili cu pipotele si inimioare

O mancare delicioasa care se poate servi si calda si rece si e buna si reincalzita.

Ne trebuie: 250 g de fusili ( paste spirale), 500 g de pipotele si inimioare (eu am gasit la tavita cu gramajul acesta), 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, o ceapa, boia dulce (o lingurita), boia iute (dupa gust, daca o vrem picanta ), 1/2 legatura patrunjel, ulei de masline, sare si piper.

Taiem cubulete ardeii si ceapa si le calim in putin ulei de masline, apoi adaugam pipotelele si inimioarele, le prajim putin si pe ele, punem o lingurita de boia dulce, un pic de boia iute (sau mai mult, dupa preferinte), sare si piper. Tocam patrunjelul si-l punem in tocanita impreuna cu 2 cani de apa. Fierbem la foc mic, cu capacul acoperit, 45-60 minute sau cat e nevoie avand grija sa nu scada sosul.

      

      

Intre timp fierbem pastele in 2 litri de apa cu sare, aproximativ 10 minute (cititi pe punga instructiunile), le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.

Cand e gata tocanita punem pastele in ea, amestecam bine si le lasam sa-si ia sos. Super super bun!!!

      

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s