Ardei umpluti cu branza

Ne trebuie 3 ardei ( rosu, galben, portocaliu), 500 g branza proaspata (telemea, branza de burduf sau orice fel de branza), 50 g de unt, o legaturica de marar, o ceapa, boia de ardei dulce, sare, piper.

Spalam ardeii, le facem dopuri pe care le indepartam si ii curatam de seminte. Amestecam branza cu untul (avand grija sa fie cat de cat moale), adaugam ceapa si mararul tocate marunt, sare, piper. Compozitia rezultata o impartim astfel incat o parte sa ramana asa simpla si alta parte o amestecam cu o lingura rasa de boia de ardei dulce.

Apoi umplem ardeii astfel: ardeiul portocaliu cu pasta alba, iar cel rosu si cel galben cu pasta cu boia sau fiecare cum vrea, dupa pofta inimii. La fel de bine, puteam umple si un ardei capia sau unul verde, sa avem mai multe sortimente.

Dam la frigider si lasam mai mult timp la rece sa se intareasca compozitia ca sa putem sa-i taiam. De preferat a doua zi.

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s