Margineanu Live in garajul Europa FM

     

De ceva timp, la sediul Europa FM se petrec niste chestii foarte faine, mai precis niste concerte live neconventionale intr-un spatiu neconventional…in garaj. Au cantat pana acum in garaj Directia 5, Holograf, Loredana, Bere Gratis, Inna, Monica Anghel, concertele fiind transmise in direct si la radio sau au putut fi urmarite live video pe http://www.europafm.ro.

Miercuri seara a venit in garaj Mihai Margineanu si ne-a oferit o cantare de zile mari cum numai el poate s-o faca.

     

Atmosfera a fost incendiara si la propriu si la figurat…adica…curgeau apele pe noi… atat de cald a fost inauntru! Margineanu era ud leorca, iar camasa lui alba devenise transparenta si se lipise de el :). (“camasa lui a buna”) 🙂

       

       

Ne-a cantat Gore din Chitila, Daina Mucles, Trecea un tigan saracul, Jana era croitoreasa... S-a laudat ca-l iubeste femeile cu piesa Ma iubeste femeile si..ca sa-l iubeasca si mai mult femeile prezente la concert sau ascultatoarele radio ne-a cantat si niste piese “mai pentru fete”: A fost odata, Mai stii, Cand te scuturi de zapada…cantici di inima albastra, cica :).

       

       

Au urmat Melci, scoici, raci, craci, Paraschivo si o piesa pe care n-o mai auzisem, Lupanar, pe ritmuri fanariote pentru ca lui Margineanu ii place foarte mult Anton Pann; a zis chiar ca incearca sa-l copieze si ca nu-i rusine sa recunoasca lucrul acesta :). Piesa vorbeste despre lucrurile ingrozitoare care se petrec la satele noastre, din cauza alcoolului…Apropo de acest fapt, Margineanu nu poate sa inteleaga cum de, barbatii la tara stau toata ziua la birt si se imbata pana nu mai stiu de ei, iar apoi merg in sat si violeaza o baba de 90 de ani…(pentru cine nu stie “lupanar” inseamna bordel 🙂 )

      

      

Ne-a mai cantat o piesa despre grozaviile din mintile femeilor si despre cat de porci sunt barbatii (pardon de expresie, dar chiar asa s-a exprimat Margineanu) :), Hora asezata de Baragan , o melodie tiganesca Muroshavo,  si pe final Aviatia da senzatia.

A fost cerut cu insistenta de catre public pentru bis si n-a plecat; a facut schimb cu tobosarul, adica Margineanu a trecut la tobe si tobosarul ne-a aratat cat de talentat este si ca solist. Am uitat sa-i laud trupa…are niste instrumentisti foarte foarte buni!

In final ne-am dantuit, ne-am zbenguit pe melodii-hituri din repertoriul strain si romanesc, baietii din trupa lui Margineanu demonstrandu-ne cat sunt de talentati!

     

Europa FM a avut totusi grija de noi si ne-a pus la dispozitie un frigider cu apa si sucuri reci ca sa suportam mai usor caldura din garajul-cuptor :).

Multumesc Europa FM pentru invitatie!

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s