Cum a fost la festivalul “Femei pe Matasari”

Matasari este o strada in Bucuresti, in apropiere de sediul Pro Tv. Timp de 3  zile a fost inchisa circulatiei (vezi Street Delivery) si s-a deschis drumul femeilor talentate.

M-am bucurat foarte mult pentru ca m-am reintalnit cu o parte din expozantii prezenti la Street Delivery si de data aceasta am avut mai mult timp la dispozitie.

Peste 30 de ONG-URI au fost prezente pentru a socializa pentru societate, printre care si asociatii pentru protectia animalelor (Robi, 4animals) care vindeau diverse (magneti de frigider si alte accesorii) pentru a strange fonduri pentru animalute; totodata aveau cu ei pisicute si catelusi pentru a-i oferi spre adoptie. Era cat pe ce sa-l iau pe Rica acasa…

El e Rica!

     

       

Pentru a trimite o ambulanta in Mongolia, echipa Paramongols vindea tricouri si portofele.

I-am vazut si pe cei de la MaiMultVerde.

           

Let’s do it Romania! in septembrie urmeaza o noua runda!

In materie de food puteai gasi prajituri in ravase (cumparai una si faceai si o donatie), briose cu banane, gogosi umplute,  placinta, tarte si diverse gustari (icre, pateu, salata de vinete) homemade; mi-am luat si eu sa vad cum sunt…foarte gustoase (4 triunghiuri mici…. 3 lei), dar un borcanel de pateu de curcan (facut in casa, fara conservanti, asa a zis tipa care vindea) era cam scumpicel…si borcanelul cam mic…8 lei…da’ era bun, ce sa mai…

De la Vita de Vie shop puteai cumpara tricouri, cd-uri, 50% din profit mergand catre persoanele care sufera de sindromul Down.

Proiect 112 – Violenta in familie

        

Cine vroia sa stea descult in iarba, o putea face aici:

Biblioteca Vie pentru pasionatii de lectura:

Ce mi-a placut cel mai mult si cel mai mult a fost sculptura in lana. Scump ma nene, dar si frumos, deosebit! o brosa testoasa mica era 30 de lei…..”dar si muncesc”, a zis dra si are dreptate!

       

Au mai avut loc work-shop-uri (“De la femeia vizibila la femeia invizibila”, “Femeia acasa”, “Femeia la serviciu”, Femeia in pat”, “Femeia in sine”), teatru in strada cu trupa Passe-Partout -Dan Purici; dans – tango in strada (Milonga), concerte: The Smashed Mosquito, Biluna Jam Session, Vita de Vie, targ handmade si multe alte chestii misto.

    

             

     

       

                                  

  

            

One thought on “Cum a fost la festivalul “Femei pe Matasari”

  1. Pingback: Femei pe Matasari (second edition) « Chestiuni Serioase

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s