Exfoliantul minune – zatul de cafea

De ceva timp reciclez zat de cafea si cum despre cafea si beneficiile ei s-a vorbit in nenumarate randuri, voi vorbi aici si despre zatul de cafea si binefacerile acestuia.

Bautori de cafea nu mai aruncati bunatate de zat dupa ce va beti cafeaua! Folositi-l ca un scrub!  E bio, e ieftin (nu mai trebuie sa cheltuiti bani pentru cosmeticele din comert) si simplu de folosit, pentru ca nu depuneti nici un efort in prepararea exfoliantului, nu trebuie decat sa-l luati din cescuta de cafea si sa va dati cu el pe corp. Pentru hidratarea pielii putina miere si ulei de masline peste zatul de cafea fac minuni; e bun si in combaterea celulitei: acoperim zonele cu probleme cu zat in combinatie cu ulei de masline sau cu un albus de ou, ne invelim in foi de plastic si lasam sa actioneze o jumatate de ora.  Eu l-am folosit pana acum doar pentru corp si fata, ca si exfoliant, simplu sau cu miere si ulei de masline.  Rezultatul: o piele curata si catifelata si care miroase bine!

Incercati cu incredere acest minunat exfoliant natural! E testat…de mine. Am mai auzit ca ar fi bun si pentru par, ii reda volumul si stralucirea…inca nu am probat…

P.S: La inceput pielea pare grasa, unsuroasa :), dar dispare aceasta senzatie si pielea devine catifelata, placuta la atingere.

Si inca un pont: il puteti folosi pe post de anti-odor in frigider; elimina cu succes mirosurile neplacute din frigider. Si asta e testata si functioneaza!!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s